La seminţit. Atelier de creaţie cu poveşti pentru copii cu vârste între 4 şi 9 ani

12:30 - 13:30
Saturday 18 March 2017
București

ALaNDaLa ne invita pe 18 Martie la un atelier de creatie cu povesti intitulat, ''La semintit'' recomandat copiilor intre 4-9 ani.

 

Ca de obicei, atelierul va începe cu o poveste minunată, menită să îi introducă pe copii în activitate într-un mod firesc şi în acelaşi timp interesant. De data aceasta vom asculta povestea lui Bobiţă, care nu este un căţel, ci o sămânță curioasă şi curajoasă! Împreună cu prietenii săi, el va trăi o adevărată aventură, până să îşi atingă menirea de a se transforma în plantă! Copiii vor crea câte un tablou din semințe, hârtie și lipici non-toxic, iar apoi ..vom planta ceva, ajutând la scrierea finalului fericit al poveștii.

Activitatea e una senzorială, de precizie și dezmăț în egală măsură, pentru adulți aproape terapeutică. Pentru că ne vom juca cu boabe mici, considerăm ca atelierul e potrivit pentru copii de peste 4 ani. Pentru excepţii vă rugăm să ne consultaţi.

Varsta copiilor Considerăm că activitatea este potrivită pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani, însă pot exista excepţii, în funcţie de personalitatea şi înclinaţiile copilului.

Pret 50 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet). În cazul fraţilor, oferim 50% reducere pentru al doilea bilet, 100% pentru al treilea.

Date de contact pentru inscrieri:

Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa [email protected], sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133 până pe17 martie cel târziu. Locurile sunt limitate!.

Ne găsiţi şi pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/alandalaateliere/

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situate în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02. 

 

 

La-semintit-atelier-creativ

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 18 March 2017

Program:
12:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL