Lansare Rausch Romania – Produse Ingrijire Capilara

Rausch este specialistul în îngrijirea capilară eficientă și personalizată. Produsele noastre sunt dermocosmetice naturale elvețiene, cu o tradiție datând de la 1890.

Tradiție, familie, cercetare, eficiență

Josef Wilhelm Rausch (1867-1935) a creat formule de șampon și tonic pentru scalp îmbogățite cu extracte din plante. Cunoscut pentru măiestria sa în postura de „coiffeur” și remarcat datorită eficienței produselor sale, a ajuns în scurt timp furnizor al casei regale de Hohenzollern.

In 1949, compania a fost preluată de familia Baumann, care a continuat tradiția de a extrage tot ce e mai prețios din natură și de a dezvolta produse pentru scalp sănătos și păr strălucitor, plin de vitalitate.

Natura

Extractele vegetale sunt omniprezente în formulele Rausch. Plantele sunt maturate la rece între 3 și 11 luni, pentru rezultate remarcabile în tratarea afecțiunilor specifice.

Știați că?

Există până la 40% extracte vegetale în fiecare produs.

Serul Reparator cu Ulei de Amarant nu conține apă. Pătrunde în fibra capilară, sigilează și netezește cuticula, acționând în profunzime pentru un păr de o frumusețe răpitoare. Cu o formulă activă unică pe bază de ulei de amarant, ulei de argan și ulei abisinian. Efect anti-electrizare, controlul firelor rebele, vitalitate și luciu. Aplicați o cantitate cât un bob de mazăre în palme și masați ușor părul.

Tinctura Capilară Regeneratoare, care datează de la 1890, combate eficient căderea părului și stimulează creșterea de fire noi. Extractul de rădăcină de brusture și uleiurile esențiale au un efect tonifiant asupra scalpului. Aplicați zilnic pe pielea capului și masați ușor, nu clătiți.

Scalpul și firul de păr sunt importante în egală măsură. Analizați-le și alegeți produsele potrivite.

Gama ofera soluții pentru toate tipologiile de păr și scalp. Vă invităm să descoperiți produsele și așteptăm cu drag părerile voastre.

Vă mulțumim!

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU