Lavanda Fest IAȘI 2024

Lavanda Fest începe turneul în țară cu prima oprire din acest an: Iași!
Vom serba primăvara cu sezonul de lalele ce colorează aleile din Parcul Expoziției și ne vom delecta cu faimoasa înghețată de lavandă în perioada 24 – 26 mai 2024.

Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda Fest te invită să cunoști producători de lavandă și artizani creativi din toată țara la ediția cu numărul 24!
Hai să te bucuri de numeroasele produse din lavandă aduse de producători, precum și de colțurile foto pregătite special pentru această ediție primăvăratică! Și vei mai descoperi încă ceva…

Peste 40 de afaceri creative românești și sute de produse inedite, făurite local, te așteaptă să te bucuri de ele! Vedeta va fi, evident, lavanda pe care o vei regăsi la fiecare stand în diverse forme, unele mai ingenioase decât altele.

Când?
🗓 24 – 26 mai 2024
⏰ 10.00 – 21.00

Unde?
📌 Parcul Expoziției – Iași
🌸 Lavanda Fest te va delecta cu faimoasa înghețată de lavandă, limonadă cu lavandă aromată natural, macarons cu lavandă, muulte zâmbete împletite cu povești și sute de produse unice, făurite cu suflet, direct de la producător
Producători de lavandă și alți artizani din domenii diverse vor veni din toată țara: Timișoara, București, Constanța, Brăila, Craiova, Galați, Giurgiu, Brașov, Vrancea, Bacău și se vor aduna într-un singur loc: Parcul Expoziției din Iași!
🧵 Vei întâlni și alți mici creatori de lucruri faine, artizani locali, majoritatea având și câte un sortiment de “ceva cu lavandă” așa cum te-am obișnuit deja la fiecare ediție de până acum.

✨Intrarea este liberă ✨
Te așteptăm cu:
🌸 muultă lavandă
🍪 înghețată, macarons și multe delicatese
🧃 sosuri naturale
👩🏻‍🔬 cosmetice naturale avizate
💐 aranjamente florale
🪴 flori și plante aromatice la ghiveci
👒 accesorii unice
👗 haine din materiale naturale
🧸 jucării handmade
🖼 decorațiuni artistice
📸 colțuri foto și o cabină foto inedită
🌸 Fiecare stand va avea și “ceva cu lavandă”!
Vom avea și o zonă de mâncare cu preparate vegane și nu numai!
Iar zona de #ateliere captivante pentru cei mici, dar și cei mari va fi plină de atracții.

🎊 Te așteptăm cu multe povești, spectacole de magie, teatru stradal, mascota Pretty Kitty, surprize inedite și cu sufletul deschis!
🙋🏻‍♀️ Înscrierile pentru expozanți se fac la adresa [email protected] până pe data de 17 aprilie, iar pe 20 aprilie fiecare solicitare va primi răspuns.
🙋🏻‍♀️ Hai și tu să susții Asociația Lavanda Fest în calitate de partener/ sponsor, iar noi îți vom oferi vizibilitate pentru brand și promovare pe canalele noastre media. Astfel, și Lavanda Fest poate susține în continuare economia și micii producători locali de minunății 🤝
Trimite un mail la 🌱[email protected] 🌱 și vei primi toate detaliile necesare!

🙋🏻‍♀️ Pentru a vedea o parte dintre edițiile anterioare, aparițiile media, imagini și clipuri de la festivalurile Lavanda Fest, accesează 👇🏼
https://fleurane.ro/pages/lavanda-fest
Eveniment susținut de Radio Magic FM!

📍 Parcul Expozitiei Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/374179298942177


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
24-26 Mai 2024

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL