Locuri unice din peisajul romanesc

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 25 Mai 2013

La Antipa, în spatele uşilor închise! Conferinta pentru copii si parinti

locuri unice in taraMuzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită Sâmbătă, 25 Mai, începând cu orele 11.00, să descoperiți locuri unice din peisajul românesc alături de Mirela Cârstea, specialist geobiolog.
Romania este o ţara cu peisaje deosebit de frumoase:  zone litorale, delta, păduri de şes, deal şi munte, zone alpine, zone carstice,  situri geologice şi geomorfologice care sunt încadrate în rezervaţii  cu diverse grade de protecţie, iar, la nivel macro, în bioregiuni, conform noilor politici de  mediu ale Uniunii Europene.
Conferinţa îşi propune un periplu vizual prin peisajele inedite ale bioregiunilor Romaniei, o cunoaştere şi o recunoaştere a lor, printr-o analiză ştiintifică şi de ce nu, o admiraţie artistică.
Pentru al doilea an consecutiv, Muzeul Antipa” va acorda premii la sfârșitul acestui ciclu de conferinţe. Trei dintre cei mai isteţi, dar şi cei mai fideli participanţi la conferinţe vor putea intra în posesia telescoapelor oferite de către sponsorul nostru, DaVinci Learning, dacă vor răspunde corect la toate întrebările concursului ce se va desfășura în ianuarie 2014.
Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, tasta 4 sau pe e-mail: [email protected]
Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 15 de lei.
Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Mai 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL