Lumea lui Moș Crăciun. Activități pentru copii 4-12 ani la VIVO Cluj-Napoca

12:00 - 18:00
16-17 Decembrie 2023
Cluj-Napoca

Ho Ho Ho. Cea mai frumoasă perioadă din an, plină de cadouri și bucurie, a ajuns în lumea VIVO!.

Vino cu cei mici în perioada sărbătorilor de iarnă la VIVO! și descoperiți o lume întreagă plină de bucurii, ateliere de creație, surprize, jocuri, colinde, cadouri și multe activități pline de magie, alături de Moș Nicolae, Moș Crăciun și spiridușii lui de încredere.

Vino în perioada 5 și 23 decembrie, între orele 12:00 – 20:00, la stația de împachetat Cadouri de la VIVO! și noi îți vom împacheta gratuit cadourile achiziționate din mall.

În zilele de 16 și 17 decembrie, între orele 12:00 – 17:00, organizăm ateliere de creație cu tematică de Crăciun, unde cei mici vor confecționa decorațiuni pentru brad și cadouri pentru prieteni. Toți copiii participanți vor primi șorțulețe și coarne de ren.

În zilele de 16 și 17 decembrie, Moș Crăciun îi așteaptă pe toți copiii la VIVO!, între orele 12:00-18:00, pentru a le oferi bucuria unei întâlniri magice. Tot în aceste zile, între orele 17:00-18:00, mai multe grupuri de copii vor susține un recital de colinde.

Accesul este gratuit și accesibil tuturor copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, iar înscrierile se fac direct la eveniment.

Ne vedem în piațeta de la intrarea nr. 2.

📍VIVO! Cluj-Napoca – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: vivo-shopping.com/ro/cluj-napoca/noutati-si-evenimente/lumea-lui-mos-craciun

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Decembrie 2023

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL