Luna mai este luna familiilor creative!

16:00:00 - 18:00:00
Duminică 18 Mai 2014

Ateliere de creație pentru toată familia, în luna mai!

posteratelierefamilie

Creative Arts sărbătorește Ziua Mamei, Ziua Tatălui și Ziua Familiei cu ateliere de creație pentru copii, mămici și tătici! 

Chiar dacă le felicităm pe mămici de 8 Martie, Ziua Mamei este în prima duminică din luna mai și este urmată de Ziua Tatălui, în cea de-a doua duminică a lunii mai, iar pe 15 mai este Ziua Internațională a Familiei.

Creative Arts transformă cele trei zile într-o mare sărbătoare a creativității în familie!

Ziua Mamei o dedicăm mămicilor și copiilor, pe care îi invităm duminică, 4 mai, la un atelier drăgălaș de decoupage, unde vor învăța tehnica șervețelului decorând cutiuțe numai bune de ascuns în ele comori.

Duminică, 11 mai, ne bucurăm de Ziua Tatălui la un atelier de papioane. Le propunem tăticilor să petreacă două ore alături de copiii lor, descoperind împreună cât de bine arată orice ținută, fie ea de tătic sau de pitic, atunci când e accesorizată cu un papion colorat.

Pe 18 mai, în cea de-a treia duminică a lunii mai, strângem toată familia la un atelier de rame foto și sărbătorim Ziua Familiei împreună, transformând clipele în amintiri dragi, de pus în ramă.

Toate atelierele se desfășoară la ceainăria La Un Ceai din Strada Luigi Cazzavillan, nr. 25, între orele 16:00-18:00.

Prețul fiecărui atelier este de 55 de lei pentru o familie și include un voucher de 15 lei din partea ceainăriei. Pentru familiile care participă la toate cele trei ateliere, prețul este de 100 de lei.

Înscrierile se fac la [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 18 Mai 2014

Program:
16:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

La Un Ceai

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Luigi Cazzavillan nr 25

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL