Magarusul Trotro – Desene Copii 2 ani

Desene copii 2 ani, Magarusul Trotro - Animatie in limba franceza. Desene animate pasnice, linistite, educative.

Am descoperit de curand o noua serie de desene copii 2 ani, in limba franceza. Desene animate pasnice, linistite, educative si care mi-au mers la suflet.

Simteam nevoia de altceva dupa ce am vazut (si placut) Masa si ursul. Masa i medvedi si care mi se pare totusi ca se potrivesc cel mai bine copiilor ceva mai mari, de peste 4 ani. Iar de vazut doar Pokoyo nu poti, ai nevoie de variatie, mai ales daca esti parinte si trebuie doar sa supraveghezi copilul.

Vezi şi:

Filme Româneşti Online pentru Copii

Alte Desene Animate pentru Copii Mici

Bazate pe cartile autoarei franceze Bénédicte Guettier, desenele animate TroTro sunt perfecte pentru copiii de 2 ani si le consideram inofensive si pentru copii mai mici de 1 an, depinde de la ce varsta vor parintii sa-i expuna la desene animate.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Mai jos gasesti o compilatie de 40 de minute de desene pentru copii de 2 ani cu Trotro.

Vezi aici o serie de 24 episoade cu Magarusul TroTro, in engleza!

Atentie si cum gestionezi timpul, pentru copii mici de 2 ani 1-2 episoade pe zi sunt suficiente. De ce? Iata cateva informatii despre efectele negative ale televizorului sau calculatorului asupra copiilor.

Tip selectie: Pe incercate

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU