Magic Christmas Ballet Workshop- Attitude Ballet Studio

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 14 Decembrie 2013

Atelier de balet pentru copii de 3-12 ani: Magic Christmas Ballet Workshop

Crăciunul nu este Crăciun fără “Spărgătorul de Nuci”! Baletul-feerie al lui Ceaikovski a devenit o adevărată tradiţie pe durata sărbătorilor de iarnă, iar Attitude Ballet Studio vine cu o propunere de neratat: un atelier de balet “Spărgătorul de nuci”, adresat copiilor între 3 şi 12 ani.

Magic Christmas-1

Păpuşi care prind viaţă şi se luptă cu maleficul rege al şoarecilor, fulgi care dansează, zâne, chiar şi un prinţ, valsul florilor, toate îi vor pregăti pe cei mici pentru atmosfera magică a Craciunului. Timp de 2 ore, copiii vor învăţa fragmente din celebrul balet, vor exersa mişcări care le vor stimula creativitatea şi simţul artistic şi vor avea parte de moment de neuitat.

Atelierul se adresează tuturor copiilor: celor care au mai practicat baletul, dar şi începătorilor. În funcţie de nivel şi de vârstă, fiecare copil va primi un rol pe care îl va studia pe durata atelierului şi pe care îl va prezenta la final, într-o mini- montare “Spărgătorul de nuci” . Toţi copiii participanţi vor primi cadou un tutu, diploma şi filmarea pe DVD.

Vor fi doua ediţii ale atelierului, pe 7 şi pe 14 decembrie, începând cu ora 11.00. Costul unui atelier este de 100 lei. Pentru înscrieri şi rezervări: [email protected] sau tel: 0742.219.599. Adresa noastra este: str. Emil Balaban, nr. 6 (zona Mihai Eminescu- Polona).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

De sărbători fă-i un cadou special copilului tau: o aventură minunată şi graţioasă în magica lume a Spărgătorului de nuci!

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Attitude Ballet Studio

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Emil Balaban, nr. 6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL