Micii bucătari. Atelier de gatit pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
10-13 Octombrie 2012

 

Micii bucatari este un eveniment pentru copii care are ca scop promovarea unei alimentatii sanatoase prin implicarea celor mici in Arta gatitului.

Acest program pentru copii este organizat de Libraria Bastilia in parteneriat cu echipa de la ArtelierD, Editura Curtea Veche, frufru si face parte din proiectul Food Revolution Day inițiat de Jamie Oliver.

Proiectul Food Revolution Romania cuprinde mai multe activitati pentru copii in timpul carora cei mici sunt implicati direct in prepararea meniului ales pentru ziua respectiva. Și nu doar atât! Fiecare atelier va fi însoțit de o poveste din care micii bucătari vor învăța de ce e bine să mâncăm alimente sănătoase.

Cost participare: 10 lei/familie.

Pentru inscrieri sunati la 0724 554 199/ 0756 158 764.

 

 

Programul atelierelor:

• 13 octombrie, ora 11.00, copii de 3-5 ani
Curcubeul din farfurie: legume colorate și proaspete

• 13 octombrie, ora 17.00, copii de 6-10 ani
Poveşti şi reţete cu struguri, căci e luna recoltelor…

Vor mai fi 2 programe pentru copii pe  10 noiembrie, Povestea bobului de grâu si pe 8 decembrie, Steluțe cu nucă, scorțișoară și ceai relexant de tei cu miere.

Food Revolution, mişcarea internaţională pentru renunţarea la fast food în favoarea mâncării sănătoase, a fost începută de Jamie Oliver în Statele Unite ale Americii şi continuă în România. Faimosul bucătar Jamie Oliver, protagonist al unor numeroase show-uri TV culinare, a început campania “Food Revolution” pentru a lupta cu obezitatea din şcolile americane, după succesul înregistrat în Marea Britanie prin “Ministry of Food”, cea mai amplă campanie naţională de încurajare a oamenilor să renunţe la mâncarea de tip fast food şi să se întoarcă la obiceiul sănătos de a găti. Ambasador al Food Revolution Romania: Daniela Mișcov.

 Mai multe detalii – pe site.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
10-13 Octombrie 2012

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Libraria Bastilia

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Piata Romana nr 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL