Mickey Bucătarul. Spectacol muzical de mascote si personaje 2-12 ani

11:00 - 12:00
Sâmbătă 19 Ianuarie 2019
Cluj-Napoca

Mickey Bucatarul
Spectacol muzical de mascote si personaje

Distributia:
Mickey, Minnie, Clownela
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party

Mickey stie cat e de important ca cei mici sa manance tot din farfurie pentru a creste mari, asa ca a pregatit un spectacol interactiv alaturi de Minnie. Cei doi protagonisti vor aborda prima si cea mai importanta masa a zilei: micul dejun.

Veti invata alaturi de indragitele personaje cum sa faceti cateva retete delicioase, veti canta si dansa cu multa energie si veti afla secretul magic care transforma orice reteta intr-un succes.

La acest ”festin” muzical este invitata si Clownela, o fata curajoasa si plina de lipici la copii. Acesta o sa interactioneze cu cei mici pentru a-si face prieteni noi. La sfarsit, a pregatit pentru voi un program plin de energie – MINI DISCO.

Mizam asadar pe educatia nonformala,transmisa pe cai distractive, in care parintii si copiii isi sudeaza legatura minunata. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

Unde? Cinema Dacia Cluj, Str. Bucegi, nr. 11B

Durata spectacolului: 50 minute

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Biletele se pot procura direct de la casa de bilete din cadrul ”Cinema Marasti” din Cluj-Napoca in intervalul 14:00-16:00.

PRET BILETE:
Categoria I: 30 lei
Categoria II: 19 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Ianuarie 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL