Mickey si Patrula Catelusilor Show. Spectacol muzical de mascote și personaje 2-12 ani | Cluj-Napoca

Mickey și Patrula Cățelușilor Show
Spectacol muzical de mascote și personaje

Clubul Lui Mickey primește întăriri de la Patrula Cățelușilor! Întorși acasă, prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto) pregătesc o petrecere pentru sărbătorit alături de invitații speciali din Patrula Cățelușilor – Skye, Chase, cățelușul polițist Marshall și băiețelul Ryder. Însă un misterios personaj a pus gând rău petrecerii lor!

Va reuși oare vrăjitorul Negrilă să își ducă planul la capăt și să strice petrecerea noastră? Sau ni se alătură în minunata aniversare pe care i-o pregătim lui Mickey?

Sunteți cu toții invitați sâmbătă, 5 octombrie, ora 11:00 la Cinema Florin Piersic din Piata Mihai Viteazul, Cluj Napoca, la marea petrecere dată în cinstea aniversarii lui Mickey.

Clubul veseliei se reunește cu scop educativ, dar nici distracția nu este pusă pe plan secundar. Copiii vor învăța cum să facă un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor cânta, vor dansa și se vor bucura alături de toți prietenii lui Mickey. Invitatii de onoare în show sunt cățelușii Skye, Chase, Marshall și coordonatorul lor, băiețelul Ryder.

Toate ingredientele unei petreceri reușite au fost adăugate, rămâne doar sa fiți prezenți alături de noi.
Mickey și Patrula Cățelușilor promit un spectacol pe cinste!!!
Durata spectacolului: 60 minute

Distribuția:
Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto,
caățelușii Skye, Chase, cățelușul polițist Marshal și băiețelul Ryder
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Sabina Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producator: Golden Party
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)
Locatia: Cinema Florin Piersic Piața Mihai Viteazu nr 11, Cluj-Napoca
Data: Sambata 05 octombrie ora 11:00

Pret:
VIP – 100 lei ( Randurile 1-3 ) inclus: locuri langa scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul show-ului si poza printata cu personajele)
Categoria I – 50 lei ( Randurile 4-11) inclus: intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si poze cu acestea – nu este inclusa poza printata, disponibila in varianta online
Categoria II – 30 lei (randurile 12-20)

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 25 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP si Categoria I.
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza si se fotografiaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL