Mickey Șoricelul Bucătar. Spectacol muzical cu mascote, personaje și păpuși

11:00
Sâmbătă 23 Martie 2024
Cluj-Napoca

Spectacol muzical cu mascote, personaje și păpuși. Mickey și prietenii săi vin la Cluj! Acum ai ocazia să îți întâlnești personajele favorite în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Mickey și Minnie știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreaga zi, așa că au pregătit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alături de cele mai îndrăgite personaje, veți învăța retete delicioase, transmise prin cântec, dans și veselie. O să fie dezvaluit și ingredientul magic, necesar oricărei rețete reușite.

Amplificăm misterul și cu un personaj pofticios, dar cam răutăcios care va fura tortul aniversar. Noroc cu Chase și Marshall care rezolvă problema și totul revine la normal în casa prietenilor noștri dragi Minnie și Mickey! Totul se termină cu un program special de dans, Mini Disco.

Am adunat așadar ingredientele necesare unei petreceri reușite de ziua lui Mickey și lansăm invitația către toată familia pentru a ni se alătura distracției! Vă așteptăm cu drag la spectacol, să învățăm să gătim împreună pe ritmuri de dans și veselie!!

Durata spectacolului: 50 minute
Spectacol pentru audiență +2ani
SAMBATA 23 MARTIE ora 11:00
📍 Locația: Cinema DACIA, Manastur, str Bucegi nr. 11, Cluj Napoca
Rezervare/info: 0766725726

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Atenție se fotografiază!

📍_______ – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/916319953619722/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Martie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL