Micul Degas. Atelier Alternativ de Pictură ALaNDaLa 4-10 Ani

11:00 - 12:30
Sâmbătă 05 Mai 2018
București

Continuăm seria atelierelor alternative de pictură cu Micul Degas!

La acest mini curs, copiii se vor juca realizând un tablou pe canvas pornind de la celebrele balerine ale lui Edgar Degas. Acesta va fi realizat folosind acuarele şi balerine confecţionate chiar de copii din materiale mai putin obişnuite. În timpul atelierului copiii vor primi noţiuni de bază despre pictură, culori, pictorul Degas şi impresionism, într-un mod natural şi distractiv, prin joacă şi creaţie. Aşadar, copiii vor participa la un curs simţind că au participat la o oră de joacă, acesta fiind de departe cel mai facil mod de a învăţa lucruri noi. Opera finală le va aparţine, desigur. Activitatea e potrivită pentru copii între 4 și 10 ani, iar noi vom face adaptările necesare.

Vă aşteptăm aşadar sâmbătă, 5 mai, la ora 11, în incinta agenției de turism Paralela 45 Academiei, de pe strada Ion Câmpineanu nr. 13, la etajul 1, interfon 02 (zona Universitate).

Costul unui bilet este de 50 de lei / copil. Vă rugăm să vă înscrieți printr-un email la adresa [email protected], până pe 4 mai cel târziu. Veți avea nevoie de haine comode, potrivite pentru joacă şi puţină mozoleală.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la telefoanele 0727.608.918 și 0725.270.133, prin mesaj pe Facebook sau prin email la adresa de mai sus.

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 05 Mai 2018

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL