Micul Librar – Libraria Luceafarul

Micul Librar este un proiect subsidiar al Clubului de lectură Printre Litere, club realizat la nivel național, care își proune să le cultive copiilor plăcerea și obișnuința lecturii.

Elevi de școală primară și gimnazială din București sunt invitați să prezinte cărți ale editurii Litera în Libraria Luceafărul aparținând Companiei de Librării București, în cadrul proiectului lunar Micul Librar.

Scopul proiectului este acela de a-i introduce pe copii într-un mediu cultural, pentru a conștientiza importanța și plăcerea cititului, precum și pentru a le dezvolta abilitățile de comunicare și interacțiune.
Micii librari vor prezenta pe rând cărțile, vor citi un fragment preferat și vor răspunde la întrebările suplimentare ale publicului din librărie.

Data desfășurării: 21 martie 2018, ora 14:00.
Una dintre școlile care a răspuns la provocarea lansată de Clubul de carte Printre Litere este Olga Gudynn International School. Ne întâlnim cu elevii claselor V-VI a la Librăria Luceafărul pentru a ne povesti ce au mai citit și ce cărți ne recomandă.

Moderator – evenimentul se va bucura de prezența Laurei Frunză, traducător și blogger.

Invitat – actrița Monica Davidescu

INTRAREA ESTE LIBERĂ

https://www.facebook.com/events/179363209351278/

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 21 Martie 2018

Program:
14:00 - 16:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL