Misterele Greciei Antice – a doua expozitie History Hackers in Bucuresti

10:00:00 - 18:00:00
04 Noiembrie - 29 Decembrie 2015
București

Proiectul History Hackers continua cu o noua editie: expozitia interactiva organizata toamna aceasta in Bucuresti, dedicata Misterelor Greciei Antice

Proiectul History Hackers continua cu o noua editie: expozitia interactiva organizata toamna aceasta in Bucuresti, dedicata Misterelor Greciei Antice

Expozitia s-a deschis pe 10 octombrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, putand fi vizitata pana la data de 29 decembrie.

Dupa succesul primei expozitii intitulate “Secretele Egiptului Antic”, care a fost vizitata de zeci de mii de copii din Bucuresti si din tara, fiind organizata succesiv in Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, proiectul History Hackers revine cu o noua editie. Este randul Greciei Antice sa fie explorata intr-un decor spectaculos ce le va permite celor mici sa descopere intr-o maniera ludica, dar educativa, o parte din specificul acestei perioade. “Misterele Greciei Antice” continua astfel periplul cronologic prin istoria civilizatiilor antice, marcand o alta perioada importanta a existentei omenirii.

Expozitia va include prezentari si explicatii ale momentelor, personajelor si obiceiurilor esentiale ale epocii, imbinand faptele istorice redate pe intelesul copiilor, cu elemente de butaforie, dar si ateliere interactive cu scop educational: de la butaforii reprezentand Calul Troian, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide, atlanti sau teatre grecesti, pana la ateliere de scriere sau experimente stiintifice, toate vor incerca sa explice istoria pe intelesul copiilor.

Expozitia “Misterele Greciei Antice” se desfasoara in perioada 10 octombrie – 29 decembrie 2015, la parterul Bibliotecii Nationale a Romaniei, pe Bulevardul Unirii Nr. 22. Accesul la expozitie va include vizitarea salilor precum si participarea la atelierele interactive si va costa 25 de lei pentru copii, respectiv 35 de lei pentru adulti.

Detalii Expozitie History Hackers

Cand? 10 octombrie – 29 decembrie 2015; MARTI – DUMINICA 10:00 – 18:00

Unde? Biblioteca Nationala a Romaniei

Pret: 25 de lei pentru copii, respectiv 35 de lei pentru adulti.

Aceasta expozitie este cea de-a doua editie a proiectului History Hackers – un concept original Emagic, fiind realizata cu participarea doamnei Mihaela Marcu, Asistent Universitar Doctor la Universitatea Bucuresti, sub ingrijirea tinerilor arhitecti Roberta Rotaru si Doru Boeriu.

Detalii Eveniment

Perioada:
04 Noiembrie - 29 Decembrie 2015

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Biblioteca Nationala

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Unirii, nr. 22

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL