Momsi: “Satul” de care fiecare mamă are nevoie

Un vechi proverb atribuit comunităților africane spune că ”este nevoie de un sat întreg pentru a crește un copil”. Ei bine, Momsi este “satul” de care fiecare mamă are nevoie: o aplicație mobilă care ajută mamele să se cunoască și să se sprijine reciproc, în funcție de zona sau cartierul în care locuiesc.

Două dintre provocările cele mai mari pe care le resimt mamele sunt izolarea și lipsa de sprijin în viața de zi cu zi, iar aplicația vine în întâmpinarea acestor provocări. Aceasta facilitează crearea de micro-comunități în funcție de proximitate și încurajează interacțiunile în viața reală.

Concret, mamele setează în aplicație zona sau cartierul în care locuiesc și vârsta copilului, iar aplicația le oferă sugestii de alte mame din apropiere, cu copii de vârstă apropiată și interese comune.

Fiecare mamă poate invita alte mame din apropiere în propriul “sat” și astfel va putea găsi ajutor rapid în situații de urgență, va putea organiza ieșiri la cafea sau întâlniri de joacă pentru copii și va putea vinde sau cumpăra produse de la alte mame, pentru ele sau copiii lor, în market place-ul din aplicație.

aplicatia momsi screenshot invita mameAplicația este gratuită, disponibilă atât pe iOS cât și pe Android, nu conține reclame și poate fi descărcată de aici https://www.momsi.app/.

„Misiunea noastră este să transformăm modul în care ne raportăm la maternitate: să facilităm sprijinul de care mamele au nevoie în viața de zi cu zi, să le ajutăm să iasă din izolarea și rutină zilnică, să le salvăm timp, energie și bani.”

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Principalele dificultăți cu care se confruntă mamele și pe care încercăm să le rezolvăm sunt: izolarea și lipsa sprijinului în viața de zi cu zi.

aplicatia momsi screenshot moms meet-upOdată cu venirea copilului lor, mamele se confruntă de obicei cu o perioadă de izolare, încercând să se adapteze la noua lor viață. Multe dintre ele nu au un sistem de sprijin de încredere, neputând să se bazeze pe ajutorul familiei, prietenilor sau altor mame.

aplicatia momsi screenshot mame meet IORAlte provocări pe care încercăm să le adresăm sunt presiunea social media și idealul de mama perfectă.

Presiunea socială asupra unei bune educații parentale împreună cu lipsa de discuții despre nevoile actuale ale părinților și așteptările generale de a performa întotdeauna la un nivel înalt ca femeie, mamă și profesionist – toate fac ca mamelor să le fie greu să recunoască că sunt suficient de bune.

aplicatia momsi screenshot bazarEcosistemele online actuale țin mamele „captive” și creează dependențe și temeri nesănătoase. Adesea ajung să fie o gaură neagră în care pierzi enorm de mult timp.

Momsi este “satul” de care mamele au nevoie ca să se cunoască și să se sprijine reciproc, în zona sau cartierul în care locuiesc. Întâlnirile de joacă și schimburile de produse sunt la distanță de un click în aplicația Momsi!

Te așteptăm!

Aplicația este gratuită, disponibilă atât pe iOS cât și pe Android, nu conține reclame și poate fi descărcată de aici https://www.momsi.app/.

DISTRIBUIE
Momsi este prima aplicație pentru mame care facilitează crearea de micro-comunități în funcție de proximitate și încurajează interacțiunile în viața reala. Te ajută să-ți faci propriul grup suport (“sat)” în funcție de zona sau cartierul în care stai și vârsta copiilor. Cum funcționează: iți faci cont, setezi zona în care locuiești și vârsta copiilor iar aplicația îți sugerează mame din apropierea ta. Ulterior poți organiza întâlniri de joacă pentru copii, ieșiri la cafea sau în parc, poți cere ajutorul de la mame din apropiere atunci când ai o urgență sau poți vinde și cumpara produse pentru mame și copii în marketplace-ul din aplicație. Aplicația e gratuită, disponibilă în Appstore și Google Play. Dacă vrei sa afli mai multe intră pe momsi.app sau scrie-ne pe [email protected]
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU