Muzica clasica pentru bebelusi. Dezvoltarea creierului copilului cu Mozart, Brahms sau Bach

Iti oferim un playlist generos de muzica clasica pentru bebelusi. Muzica clasica are efecte pozitive asupra dezvoltarii creierului copilului.

Inca de cand este in burtica, bebelusul este receptiv la muzica si se bucura de efectele benefice ale acesteia. Studiile au demonstrat ca acesta se misca la auzul muzicii si isi regleaza chiar si ritmul inimii in functie de aceasta.

Don Campbell, un cunoscut muzicolog american, a lansat in cartea The Mozart Effect for Children teoria că a asculta concertele pentru pian ale lui Mozart duce la crearea de noi conexiuni neuronale in creierul copiilor si la creșterea coeficientului de inteligenta. Cu toate ca aceasta teorie este controversata si nu s-a bucurat de studii stiintifice aprofundate, putem observa cu usurinta ca ascultarea de muzica clasica pentru bebelusi creaza un efect de relaxare si odihnă profundă, fapt ce duce cu siguranta la revigorare si stimulează inteligența, creativitatea și imaginația.

Iti oferim mai jos un playlist consistent de muzica clasica pentru bebelusi, mai mult de 33 de ore de relaxare pentru o atmosfera placuta in spatiul copilului tau. Daca va pregatiti de nani iti recomandam si un playlist cu muzica de adormit copii mici si bebelusi.

Asculta playlistul de muzica clasica pentru bebelusi:

Vezi si:

Unde mergem cu copilul in weekendul acesta

Unde mergem cu cortul la mare?

Unde mergem la ştrand in Bucuresti

Sursa foto: gcastd.org

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU