Micul Prinț. Poveste Audio de Antoine de Saint-Exupery

Votată cea mai bună carte a secolului al XX-lea în Franța, Micul Prinț este povestea cu cea mai tradusă carte din lume după Biblie, și una dintre cele mai bine vandute cărți publicate vreodată.

Micul Prinț este o poveste simplă dar impresionantă despre curaj şi perseverenţă, despre iubire şi prietenie și despre limitele omului și înfruntarea acestora pentru a merge mai departe chiar şi atunci când pare imposibil. O carte profundă, care inspiră şi emoţionează, o lectură importantă pentru generaţiile viitoare.

Îți oferim povestea în format audio gratuit, cateva versiuni pentru a putea alege lectura și vocea preferată.

Micul Prinț de Antoine De Saint Exupery, în lectura lui Florian Pittiș

Micul Prinț de Antoine De Saint Exupery. Lectura: Delia Eliad, Muzica: Dan Lucian Corb

Micul Prinț de Antoine De Saint Exupery, Teatru Radiofonic

În distribuţie: Marcel Iureş, Ştefania Dumitru, Virgil Ogăşanu, Irina Mazanitis, Costina Ciuciulică, Mircea Constantinescu, Ion Haiduc, Constantin Cojocaru, Alexandru Bindea, Mihai Dinvale, Violeta Berbiuc

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Micul Prinț de Antoine De Saint Exupery. Lectura: Lamia Povesteste

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU