Muzica de adormit copii mici si bebelusi

Iti oferim un playlist cu muzica de adormit copii. Muzica ambientala, de atmosfera, care sa il ajute pe copil sa se linisteasca si sa intre cat mai usor in taramul viselor. Asculta un playlist consistent de muzica de adormit copii mici si bebelusi si te invitam sa revii, playlistul este actualizat periodic si aici vei gasi regulat recomandari noi.

Muzica de adormit copii ambientala il va ajuta pe cel mic in momentele de dinainte de somn cand nu ii poti canta chiar tu.

Cateodata muzica este folosita in cazul copiilor nascuti prematur, intrucat au fost facute studii care au aratat ca aceasta are o contributie benefica la crestere in greutate. Un studiu recent a aratat ca bebelusii de 34 săptămâni care au primit suzete ce activau inregistrari cu cantece de leagan, au avut zile de spitalizare mai putine decat ceilalalti.

Muzica il poate face pe copil sa simta un sentiment de conexiune cu locul in care se afla atunci cand aude o melodie familiara, fapt ce contribuie de asemenea la linistire si pregatirea de somn.


De ce mint copiii?

Unde iesim cu copilul astazi sau in weekend

Ce locuri putem vizita cu copilul in Bucuresti?


 

Pentru a-l ajuta pe cel mic sa adoarma mai usor redu intensitatea luminii in camera si pune melodii familiare si lente, la volum mic. Daca se poate nu parasi camera in caz ca se termina melodia si bebe se trezeste. Mai bine pune doar cateva melodii si opreste, pentru ca sa adoarma fara muzica.

Surse: babble.com, babycenter.com


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU