NARATIV – Festivalul național de lectură pentru copii și părinți

Pentru că iubim cărțile, pe lângă pauza de bookiseală și BookZone, ne-am decis să organizăm alături de partenerii noștri – Asociația Curtea Veche si Bosch România un mega-festival național dedicat lecturii, copiilor și părinților iubitori de cărți! �

Când?
Pe 18 Mai dăm startul celuli mai atractiv festival de lectură pentru copii si parinți exact în �Clujului, pe Calea Moților Nr.24!
Așadar, te așteptăm cu drag la INO – Liceul Greco- Catolic “Inochentie Micu- o școală cu suflet pentru TOȚI copiii, locul unde se citesc cele mai frumoase povești!

Regăsiți mai jos link-ul pentru înscrierea la Atelierele festivalului de lectură NARATIV, precum si la Conferințele pentru profesori si părinți.
Atenție, înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Narativ Cluj-Napoca – Fondul de Lectură Bosch

📍Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/7454179484672483/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Mai 2024

Program:
De la 09:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL