Nica si Povestile sale, spectacol de teatru interactiv pentru copii 3-9 ani

11:00 - 12:00
Duminică 17 Aprilie 2016
București

Clubul Țăranului gazduieste duminică 17 aprilie spectacolul de teatru interactiv pentru copii de la 3 la 9 ani, in regia Antoanetei Zaharia.

Copii, părinți, frați și bunici, haideți împreună cu Nică din Humulești, satul scăldat de Ozana „cea frumos curgătoare”, să retrăim întâmplări pline de haz: să furăm pupăza din tei și să o ascundem în pod, apoi să o vindem la târg și, de gura moșului, să fugim repede acasă! Să mergem la furat de cireșe și să punem la pământ toată cânepa cea verde și fragedă a matușii Mărioara! Să mergem la scăldat în ziua când mama avea atâta treabă, să ne întoarcem apoi goi goluți rușinati pe ulițele satului și, târziu, după ce ne-au lătrat câinii lui Trăsnea, să cerem mamei iertare și ceva de mâncare…

Să mergem în Broșteni la casa Irinucăi și, din greseală, să o dărâmăm toată cu un pietroi desprins din deal și fuga-fuga acasă, la bunica, să ne vindece de râie căprească! Si apoi la mama, în brațele ei iertătoare, să râdem la soare ca să se îndrepte vremea! Ce poate fi mai frumoasă decât copilăria mea și a voastră, zică cine ce-o zice!

Regia și adaptarea textului poartă semnatura Antoanetei Zaharia, iar distribuție fac parte Ioana Flora și Antoaneta Zaharia.

Detalii spectacol de teatru interactiv pentru copii 3-9 ani

 • Bilet intrare: 25 lei/persoană.
 • Al doilea parinte are gratuitate.

CUM NE COMPORTĂM CÂND MERGEM LA TEATRU

 • Daca nu ati apucat să vă achiziționați biletul in avans sau să vă faceti o rezervare pe email, vă rugam verificati disponibilitatea locurilor în seara de dinainte, pentru evita supraglomerarea sălii. Ne pare rău, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, atunci cand veniti direct la salâ iar toate locurile sunt ocupate.
 • Vă rugam să ajungeti la sală cu 15-20 minute inainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies in scenă, pentru ca accesul spectatorilor in sală intarzie. În plus copiii iși pierd răbdarea. Iar dacă ajungeți mai devreme, de asemenea copiii ar putea să isi piardă răbdarea în așteptarea spectacolului.
 • Odată ce spectacolul a inceput, nu mai putem permite accesul in sală, ar perturba buna desfășurare a spectacolului, afectand confortul spectatorilor și calitatea reprezentației. Astfel, valabilitatea biletului se pierde, dar vă așteptam cu drag la o reprezentație viitoare.
 • La intrarea in sală exista cuiere, unde vă invităm să vă lasați hainele groase. Este neplăcut și inconfortabil să le țineți cu voi pe scaun, pe toata durata spectacolului.
 • Spectacolele noastre sunt adresate cu precădere copiilor, de aceea primele 4 rănduri din fața scenei le sunt exclusiv rezervate. Le recomandăm adulților să ocupe intotdeauna locurile incepand cu răndul al cincilea, oferindu-le sansa celor mici să se bucure pe de-a intregul de spectacol. Nu vom putea face exceptii, nici in cazul parinților care aleg să-si tina copiii in brate, pe care îi vom indruma către locurile laterale.
 • Vă rugam să nu staționati pe cele 3 culoare de acces din sală. Ele pot fi folosite de actori in timpul spectacolui, sau pentru circulatia facila a parintilor si copiilor. De asemenea normele de siguranta ISU ne obliga să respectăm aceste reguli.
 • Odată ce ați intrat in sală, vă rugăm să vă ocupati locurile și să ramaneti așezați pănă la începerea spectacolului. Locurile se ocupă in ordinea sosirii, de aceea vă rugam să nu tineți locuri rezervate prietenilor despre care știți că ajung mai tărziu.
 • Înainte de începerea spectacolului, vă rugam să inchideti telefoanele mobile sau să le treceti pe modul silentțos. Apreciem că nu le lăsați copiilor pe durata spectacolului, telefoane sau alte aparate electronice care le pot distrage atenția.
 • Oferiți-le copiilor doar apă îmbuteliată. Rontăielile sau fructele se pot consuma înainte sau după spectacol. Știți, e foarte posibil să li se faca poftă și copiilor de lângă, in plus zgomotul ii deranjează pe ceilați spectatori sau chiar ar putea să ii distragă pe actori in timpul jocului.
 • Uneori în timpul spectacolului, copiii ar putea să plângă. Cu toții v-am fi recunoscători dacă ați alege sa mergeti afară pentru liniștire si apoi să vă ocupați locul in sală.
 • Pentru că fiecare spectator este important pentru noi, ne dorim ca fiecare dintre voi să se bucure de spectacol in liniste, să auda bine replicile actorilor, de aceea am aprecia daca ați rămâne pe locurile voastre pana la final, evitând să vorbiti, chiar și in soaptă.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Aprilie 2016

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL