Nică și Povestile sale, spectacol de teatru interactiv pentru copii +3 ani

11:00 - 12:00
Duminică 17 Aprilie 2016
București

Clubul Țăranului va asteapta duminică 17 aprilie, la ora 11.00, la "Nică și Povestile sale", un spectacol de teatru interactiv pentru copii +3 ani.

Copii, părinți, frați și bunici, haideți împreună cu Nică din Humulești, satul scăldat de Ozana „cea frumos curgătoare”, să retrăim întâmplări pline de haz: să furăm pupăza din tei și să o ascundem în pod, apoi să o vindem la târg și, de gura moșului, să fugim repede acasă! Să mergem la furat de cireșe și să punem la pământ toată cânepa cea verde și fragedă a matușii Mărioara! Să mergem la scăldat în ziua când mama avea atâta treabă, să ne întoarcem apoi goi goluți rușinati pe ulițele satului și, târziu, după ce ne-au lătrat câinii lui Trăsnea, să cerem mamei iertare și ceva de mâncare…

Să mergem în Broșteni la casa Irinucăi și, din greseală, să o dărâmăm toată cu un pietroi desprins din deal și fuga-fuga acasă, la bunica, să ne vindece de râie căprească! Si apoi la mama, în brațele ei iertătoare, să râdem la soare ca să se îndrepte vremea! Ce poate fi mai frumoasă decât copilăria mea și a voastră, zică cine ce-o zice!
Regia și adaptarea textului poartă semnatura Antoanetei Zaharia, iar distribuție fac parte Ioana Flora și Antoaneta Zaharia.

Detalii organizare spectacol de teatru interactiv pentru copii de 3-9 ani

Bilet intrare: 25 lei/persoană . Al doilea parinte are gratuitate.

Vezi si:

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Aprilie 2016

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL