Noi activitati la Centrul Pronatalita


Pilates, Ashtanga Yoga, Masaj, Tribal Bellydance: noi activitati la Centrul Pronatalita

Situat aproape de piata Rosetti, Centrul Pronatalita vine in sprijinul dvs si va ofera o gama complexa de activitati. Pe langa serviciile dedicate maternitatii – gimnastica si Yoga prenatala, curs Lamaze, Puericultura etc, echipa Pronatalita ofera si alte servicii care se adreseaza tuturor: Pilates, Ashtanga Yoga, Masaj, Tribal Bellydance.

 

Pronatalita gimnastica Yoga prenatala curs Lamaze Puericultura

Apreciata in toata lumea, de la dansatori si actori celebrii pana la fiziokinetoterapeuti si medici, metoda Pilates tonifiaza musculatura si creste mobilitatea articulara. Abdomen plat, fesieri tonici, brate puternice, postura eleganta sunt obiective indeplinite prin acest tip de gimnastica. Pilates (http://www.pronatalita.ro/servicii-pronatalita-well-being/pilates/) este o metoda de gimnastica ce se bazeaza pe calitate, nu pe cantitate, miscarile sunt realizate lent, controlat si corelate cu respiratia astfel incat consumul energetic este ponderat. Gimnastica Pilates este diferita de gimnastica aerobica si una dintre cele mai eficiente metode de modelare a siluetei. Coordonator Ana Maria Magdici (http://www.pronatalita.ro/echipa/ana-maria-magdici/).

Yoga inseamna in sanscrita uniune. Este o uniune a corpului, a mintii si a inimii. E o filosofie si un mod de viata, care pleaca de la percepte clare. Scopul practicii Ashtanga este sanatatea corpului si a mintii (posturile fizice si respiratia jucand un rol cheie aici). Efectele secundare ale practicii sunt faptul ca, in timp, castigam forta si flexibilitate. In Ashtanga (http://www.pronatalita.ro/servicii-pronatalita-pentru-parinti/ashtanga-yoga/) incepem cu partea fizica, cu o serie de posturi (asane), care ne pun in miscare corpul fizic. Pe langa miscare, avem respiratia, focusul privirii si concentrarea atentiei, toate avand ca scop sa recastigam controlul si independenta corpului interconectat cu partea mental-emotionala. Sedintele sunt ghidate de Ina Revnic (http://www.pronatalita.ro/echipa/ina-revnic/).


 RECOMANDARE


Masajul (http://www.pronatalita.ro/servicii-pronatalita-pentru-parinti/masaj-postnatal/) este prelucrarea metodica a partilor moi ale corpului, prin actiuni manuale sau mecanice, in scop fiziologic sau curativ-profilactic. Fiind una dintre cele mai vechi metode de tratament aplicate asupra corpului omenesc, masajul are rol de prevenire a numeroaselor afectiuni ale organismului, de relaxare, de combatere a oboselii, de recuperare a fortelor organismului suprasolicitat, atat fizic cat si psihic.Terapeut Mihaela Parliteanu (http://www.pronatalita.ro/echipa/mihaela-parliteanu/).

Dansul Tribal Oriental (http://www.pronatalita.ro/servicii-pronatalita-pentru-parinti/belly-dans-pentru-mamici/) este un dans de grup care combina elemente din dansurile etnice orientale, indiene si flamenco. Fiind un dans de grup, ne poate ajuta sa comunicam, sa gandim in termenii unei echipe, sa fim altruisti, sa ne bucuram de un succes colectiv si sa ne reconectam la un mediu social, la prietenii durabile si la oamenii din jurul nostru. Instructor Hermina Mayer (http://www.pronatalita.ro/echipa/hermina-mayer/).

Pentru inscrieri puteti folosi calendarul (http://www.supersaas.com/schedule/pronatalita/inscrieri) iar pentru detalii suplimentare site-ul nostru va sta la dispozitie: http://www.pronatalita.ro/.
Adresa: str. Hristo Botev nr 10, etaj 1, interfon 2

(Sursa pozelor este: masajdezi.ro, datura.com, webmd.com, mentalhealthy.co.uk)

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU