Noul Ford C-Max, o masina ideala pentru familii

Noul Ford C-Max, o masina ideala pentru familii

Tocmai ce ai devenit parinte si deja ai o problema cu spatiul? Relaxeaza-te, nu esti singurul! La intrarea fiecarui nou membru in familie are loc o adevarata revolutie, iar spatiul este unul dintre cele mai afectate aspecte. Daca spatiul casei poate fi imbunatatit si adaptat cu solutii de depozitare moderne si eficiente, in ceea ce priveste masina, spatiul ramane destul de constant. Pana la urma, nu poti extinde spatiul masinii, iar numarul de scaune nu poate fi suplimentat dupa nevoie.

 

noul Ford C-Max

Acesta este momentul in care trebuie sa accepti realitatea si ca se cer anumite schimbari, adica o noua masina de familie. Masina a devenit indispensabila in lumea moderna: pentru transportul copiilor la scoala, pentru cumparaturi, pentru vacantele familiei. Pentru toate acestea este nevoie de spatiu si de versatilitate.

Ford iti ofera doua variante din care poti alege: Ford C-Max si Ford Grand C-Max, fiecare model fiind gandit special pentru necesitatile unei familii. Pe langa spatiul interior generos, modelele Ford sunt dotate cu cele mai inovative comenzi si tehnologii, ce fac sigura si placuta orice deplasare.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Noul Ford C-Max este un monovolum ce se diferentiaza de modelele conventionale, propunand un design mai putin cubic decat vehiculele de agreement. Ergonomic, ofera utilizatorului un nou mod de a conduce prin intermediul unui tablou de bord „futurist”: comanda vocala si ecran tactil iti permite sa controlezi navigatia si sistemul de climatizare, sa efectuezi si sa primesti apeluri hands-free si sa alegi contacte din lista telefonului cu ajutorul comenzilor vocale. Spatiul si confortul sunt de departe cele mai importante caracteristici pentru o masina de familie, iar Ford C-MAX raspunde pozitiv acestor provocari.

Dotat cu o multime de tehnologii inteligente, cu noul C-MAX vei descoperi ca orice calatorie poate fi sigura si placuta, in acelasi timp. Fie ca alegi noul C-MAX sau noul Grand C-MAX cu cinci sau sapte locuri, te vei bucura de una dintre cele mai flexibile si versatile masini, dedicate intregii familii.

Modelul Grand C-MAX inseamna un spatiu flexibil, ce se poate extinde de la 5 locuri la 7 locuri. Un culoar de trecere util iti ofera acces facil la scaunele din spate, iar interiorul extrem de flexibil te ajuta sa profiti la maximum de viata de familie. Vei beneficia, de asemenea, de o lista lunga de caracteristici, sisteme si tehnologii, toate concepute pentru a-ti face viata mai usoara. Tehnologia de asistenta activa la parcare, de exemplu, te poate ajuta sa parchezi in spatii inguste, fara probleme si fara sa fie nevoie sa iti folosesti mainile.

Incearca noile modele Ford intr-un drive test si te vei convinge de calitatile lor superioare. Cu C-MAX, calatoriile devin mai usoare pentru parinti, iar aventurile mai frumoase pentru cei mici.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU