Noutăţi pentru Copii de la Editura Galaxia Copiilor

Ca de fiecare dată la începutul vacanţei mari, sub sigla Galaxia Copiilor, apar titluri pregătite să îi însoţească pe cei mici într-o lume a fanteziei şi a cunoaşterii, din care vor ieşi întotdeauna mai buni şi mai isteţi.

Iubitorii romanelor semnate de Erin Hunter (8-99 ani) sunt invitaţi să descopere o nouă serie Fantasy – Bravelands. Eroii savanei. Acţiunea se desfăşoară sub cerul de un albastru nemărginit al ţinuturilor Neînfricaţilor, unde micile haite şi marile turme îşi trăiesc victoriile şi înfrângerile. Primul volum, O haită dezbinată, ne introduce în savana tulburată de luptele pentru putere. Soarta echilibrului fragil dintre prădători şi pradă ajunge în labele unor eroi neobişnuiţi: Viteaz, un pui de leu izgonit din haita sa, Cer, un elefant care poate citi oasele animalelor ce au pierit, şi Ghimpe, un babuin care îşi sfidează destinul.

Mecanismele puterii sunt analizate şi într-o altă apariţie editorială recentă – Alegeri în junglă. Dedicată copiilor de peste 7 ani, cartea îmbracă forma unei lecţii de politică distractivă. Această poveste simpatică şi uşor de citit le face cunoştinţă celor mici cu principiile de bază ale democraţiei. Chiar a fost scrisă alături de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, în cadrul unor ateliere de creaţie, fiind rezultatul unui efort deschis şi colectiv. Noţiunile noi sunt introduse în cel mai captivant şi amuzant mod cu putinţă. Ilustraţiile colorate şi dinamice contribuie la transformarea temei aparent dificile într-un subiect nu doar accesibil, ci de-a dreptul fascinant.

Micii şcolari se pot bucura şi în această vară de noile apariţii din colecţia Pixi ştie-tot. Informaţiile revizuite de specialişti şi pedagogi vin în completarea cunoştinţelor acumulate la şcoală sau dezvoltă subiecte interesante despre noi şi despre lumea în care trăim. Toleranţă şi respect şi Părinţii. Cum să-i înţelegi şi cum să te descurci cu ei îi ajută pe copii să deprindă cele mai importante abilităţi comportamentale şi emoţionale pentru a se bucura de relaţii armonioase cu cei din jur. Cărticelele Minecraft şi Şah îi introduc în tainele unor jocuri foarte îndrăgite, iar Animalele lumii le dezvăluie lucruri mai puţin ştiute despre cele mai fascinante vieţuitoare de pe planetă.

Ce s-a întamplat cu crocodilul? (vârsta 5+) este o impresionantă poveste despre toleranţă, diversitate şi iubire. Prin intermediul crocodilului şi al puiului de pasăre, copiii vor descoperi că iubirea şi prietenia nu cunosc limite şi că acolo unde se instaurează aceste sentimente domneşte armonia. Întâmplările captivează cititorul, dialogurile sunt savuroase, ilustraţiile curajoase şi expresive, stilul este fermecător, iar umorul fin nu lipseşte din această combinaţie.

O micuţă poveste de iubire (vârsta 4+) este povestea înduioşătoare a unei mănuşi care face tot posibilul pentru a-şi recupera perechea rătăcită. Este o lecţie de viaţă despre iubire, devotament, sacrificiu, care vine de la o micuţă mănuşă roşie. Prin intermediul acestei poveşti delicate, copiii vor învăţa cât este de important să avem grijă unii de ceilalţi. Ilustraţiile pline de farmec şi căldură schiţează un univers magic, în care finalurile fericite nu sunt deloc imposibile atunci când acţionăm din iubire.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Despre Editura Galaxia Copiilor

Galaxia Copiilor găzduieşte seriile de bestselleruri Fantasy Pisicile Războinice, Supravieţuitorii şi Exploratorii, de Erin Hunter, publicate în original de prestigioasa editură HarperCollins. Pisicile Războinice au atins vânzări de peste 40 de milioane de exemplare pe tot Globul. De asemenea, Galaxia Copiilor este editorul român al seriei nemţeşti de tradiţie PIXI, cu sub-seriile Pixi ştie-Tot, Pixi Creativ sau Maxi-Pixi, populare în întreaga Europă. Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România.

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU