Andrei și Regatul Sferelor Albe, un roman de debut în curs de apariție

Editura Galaxia Copiilor le oferă micilor cititori ocazia de a-l cunoaște pe Andrei, eroul romanului de debut semnat de scriitoarea Corina Militaru și aflat în curs de apariție.

Andrei și Regatul Sferelor Albe beneficiază de o reducere specială de 20%, oferta fiind valabilă exclusiv în perioada de precomenzi care se va încheia în data de 23 noiembrie 2020.

Andrei, băiețelul curios și inteligent aflat în căutarea unui final fericit, trece printr-o serie de aventuri fantastice pe parcursul celor 21 de capitole ale romanului. Având drept țintă să descopere unde este ascunsă colecția de timbre a tatălui său, Andrei reușește să găsească ceva cu totul neașteptat: o carte misterioasă, cu o poveste care se scria pe măsură ce o citea. Cu ajutorul unui alt obiect misterios, creionul cu puteri magice, el desenează o ușă spre o lume de basm. Întâmplările care se conturează aici îi împlinesc în cel mai surprinzător mod cu putință dorul de aventură. Băiatul care mai devreme se lupta cu dezordinea din dormitor a devenit între timp erou de basm, iar responsabilitatea lui este să salveze Regatul Sferelor Albe de întunericul necruțător care îl năpădește treptat.

Micile sfere luminoase, regina lor, înțeleptul Învățător și chiar morocănosul copac Tir sunt în pericol de a fi înghițiți de negura ce învăluie întreg tărâmul. Va reuși Andrei să îi ajute pe noii lui prieteni? Pentru a-și îndeplini visul, va fi nevoit să învețe lecția răbdării, a înțelepciunii și a altruismului.

Povestea creată de Corina Militaru are darul de a-i captiva cu ușurință pe cititorii aflați la început de drum în lumea cărților. Umorul, stilul dinamic și întâmplările palpitante sunt completate de ilustrațiile fermecătoare ale Călinei Cernat. Elementele fantastice ale poveștii se îmbină cu învățăminte prețioase despre sinceritate, prietenie și chiar ecologie.

Corina Militaru este absolventă a Institutului Politehnic din Bucureşti, dar este pasionată de literatură, spiritualitate, sport, muzică și dans. Andrei și Regatul Sferelor Albe este romanul ei de debut.

Editura Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU