O saptamana de Vacanta De dragul artei

10:00:00 - 13:00:00
26-30 August 2013

O săptămână de Vacanță De dragul artei la Muzeul Satului, pentru familii cu copii de 4-6 ani

Asociația De dragul artei lansează un program special pentru petrecerea unei săptămâni întregi în cadrul Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti” (Șos. Kiseleff, nr. 28), de luni până vineri, 19 – 23 august și 26 – 30 august, între orele 10.00 și 13.00, pentru familii cu copii de 4-6 ani: Vacanța De dragul artei

afis Vacanta vara MSÎn fiecare dintre zilele precizate, cei mici însoțiți de părinți, bunici sau bone vor descoperi câte o gospodărie diferită, pretext pentru joacă și învățare relaxată, în aer liber. Povești și snoave rostite cald și expresiv, jocuri de tot felul cu obiecte, cuvinte, imagini și sentimente, ateliere cu materiale diverse noi sau vechi și folosind tehnici tradiționale, totul într-un mediu autentic al satului românesc și pentru o apropiere de acesta. La programe ne vom bucura de prezenţa unui invitat special, actrița Nicoleta Rusu, care va fi povestitoare în câte o zi din fiecare saptămână de vacanță!

La atelier copiii vor realiza diferite obiecte: trăistuță numai bună de pus pe umăr, căsuțe și căsoaie din lut și armătură, colaj rotit cu semințe diverse și obiecte mici din lână împâslită.
Programările sunt absolut necesare și se fac la emailul: [email protected] (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor).

Participarea este obligatorie în cele cinci zile consecutive ale Vacanței.

Taxele de participare la toate cele cinci zile de programe sunt următoarele: 320 lei/familie formată din doi membri, 420 lei/familie formată din trei membri, etc.

După confirmarea înscrierii, este necesară achitarea taxei de participare, la maxim două zile după confirmarea înscrierii pe lista de participanți, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Taxa Vacanta). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de desfășurarea programului (sumă din care se va scădea comisionul bancar) sau se va redirecționa către alte programe De dragul artei ce se vor desfășura în viitor.
Pentru desfășurarea programelor este necesară înscrierea unui număr de minim 10 copii. Programele vor avea diferite tipuri de activități, alternate cu pauze.


Perioadele in care se vor desfasura programele din cadrul proiectului Vacanța De dragul artei sunt : 19-23 august si 26 – 30 august

Iată temele propuse:

Bine îi e omului la casa lui din Buzău
La cărat pietre de moară (pr)in Tulcea
M
ăgăruși, semințe și oloi, în Alba te luăm cu noi!
Trăistuța mea de lână și de Prahova
Intră la apă în Sibiu!

 

Detalii Eveniment

Perioada:
26-30 August 2013

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
13:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL