Eu Petrec – Organizari petreceri copii si animatori

Cele mai interesante si inedite spatii la care poate ca nici nu te-ai gandit, cele mai spectaculoase programe de entertainment si decoratiuni care vor avea rolul de a colora petrecerile de copii, vor fi puse la dispozitie si vor face din petrecerea celui mic un eveniment de neuitat.

Oferim servicii de inalta calitate clientilor care isi doresc o petrecere in aer liber, la piscina, intr-un loc de joaca magic pentru cei mici sau in oricare alt loc preferat.

De la stabilirea meniurilor impreuna cu parintii si pana la seturile party, de la animatie cu printi, printese si cele mai indragite personaje de desene animate si pana la programe de iluzionism care ii vor uimi pe cei mici cu trucurile magice realizate.

De ce sa ne alegi?

  • Oferim cele mai bune servicii la cele mai mici preturi
  • Suntem originali, inventivi, flexibili
  • Oferim posibilitatea alegerii oricarui spatiu dorit de dumneavoastra in cele mai inedite locuri: in cluburi de copii, restaurante cu piscine, spatii in aer liber, la gradinita sau la scoala
  • Colaboram cu profesionisti pe toate planurile: furnizori, firme de catering, programe interactive, decoratiuni
  • Iti punem la dispozitie oferte complete pentru petrecerile de copii de la meniuri si pana la decoratii, personaje din desene animate
  •   Iti punem la dispozitie magazinul on line unde iti poti achizitiona cele mai bune articole de petrecere la cele mai mici preturi pentru a completa un tablou perfect; puteti alege accesoriile in functie de tema petrecerii

Te invitam sa vizitezi magazinul nostru online. Acolo iti sunt puse la dispozitie toate accesoriile pentru petrecerile copiilor de care ai nevoie pentru a intregi tabloul perfect de sarbatoare.

Pentru lista de preturi dati click aici.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Programele artistice ale animatorilor includ toate serviciile de baza: face – painting, modelarea baloanelor si jocurile standard.

Pentru programe si personaje special te rugam, de asemenea, sa ne soliciti o oferta personalizata pe adresa de e-mail [email protected] si la numarul de telefon 0761.961.837.

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU