Coaching pentru parinti – Casandra Bischoff

Casandra Bischoff este coach executiv şi de echipă de patru ani. Acompaniază organizaţii şi persoane care doresc să îşi optimizeze performanţele.

În colaborare cu Little London (grădiniţă şi şcoală privată), a derulat cu succes în 2010 Shine as a parent, program de coaching şi inteligenţă emoţională pentru părinţi, în care au participat în total 22 de părinţi din Bulgaria, Brazilia, România, Grecia, Italia, Israel şi SUA.

S-a format în coaching cu Noble Manhattan (Marea Britanie) şi Metasysteme (Franţa). Până acum mai bine de 60 de părinţi au participat în programul de Coaching pentru părinţi.

Contact: Casandra Bischoff / info[at]casandrabischoff.com si tel 0723-613-442

http://peak-experience.ro/index.php/homepage

Workshop: Coaching pentru parinti, 6-27 Iunie 2012

Uneori copilul tău are nevoie de siguranţă şi protecţie, deci e important să îi spui ce şi cum să facă. Alteori are nevoie să se dezvolte şi atunci e important să te retragi şi să îi laşi spaţiu – un spaţiu în care să îşi permită să rişte, să greşească, să reuşească, să înveţe. Când le are pe amândouă, în mod echilibrat, poate să-şi construiască cu uşurinţă identitatea şi relaţia cu lumea.

Când e bine să intervii şi când să stai deoparte? Când este benefic să spui nu şi când e important să fii prezent, să taci, să asculţi, dintr-un spaţiu de prezenţă pozitivă, calmă, focalizată, clară? Participă la cea de-a treia ediţie a programului de coaching pentru părinţi: vei şti când să intervii în viaţa copilului tău în mod eficient, când să stai deoparte şi ce abilităţi cheie din coaching să foloseşti ca să îl susţii pe copilul tău să îşi dezvolte încrederea de sine.

Te aşteptăm în fiecare miercuri seară, în datele de 6, 13, 20 şi 27 iunie, între orele 18:30 – 21:30 pm (locaţia va fi anunţată la înscriere). Numărul de locuri este limitat la 14 participanţi.

Acest program este realizat in parteneriat cu Urban Kid (www.urbankid.ro) si Unicredit Consumer Financing www.unicredit-tiriac.ro.

Pachete de participare:
1.    Opţiune program integral: 120 lei/seară (480 lei întreg programul).
2.    Opţiune seară individuală: 150 RON/seară
Dacă vii în cuplu sau aduci un prieten beneficiaţi de o reducere de 20% din programul integral sau costul atelierului de seară.

Plata se face în avans prin virament bancar în contul ACT Consulting & Coaching, Alpha Bank Sucursala Iancului, IBAN RO 07 BUCU 0887 1318 2511 RO 01. Locul este rezervat prin confirmarea plăţii.

Înscrierile se fac la acest link.

Informaţii suplimentare:
Detalii logistice şi organizatorice: Ruxandra Bulzan, ruxandrabulzan[at]yahoo.com si 0722-579-764
Structura programului şi facilitare: Casandra Bischoff info[at]casandrabischoff.com si tel 0723-613-442

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU