Teatrul Arabela – cursuri, ateliere, petreceri

Teatrul Arabela este o companie particulara de teatru pentru copii din București care a luat ființă în urmă cu 11 ani.

Activitatea de bază constă în spectacole de teatru pentru copii, cu păpuși, actori la vedere, interactive, în care relația dintre copii și păpuși primează. Ele sunt realizate, regizate și adaptate de noi, astfel încât să ajungă la sufletul copilului cu ușurință, fiind jucate cu talent și dăruire totala. Muzica folosită în spectacole la Teatrul Arabela alternează între voioșie, haz și suspans, completând în acest fel la reușita unui spectacol de calitate. Teatrul Arabela a participat si la numeroase festivaluri din România construind păpuși gigantice, facand animație pe străzile orașelor reanimând personaje de epocă, de poveste.

Teatrul Arabela organizeaza si petreceri pentru copii.

Cu un singur telefon personajele din povesti vin acasă la tine: Albă ca zăpada, prințesa Arabela, Spiridușul Puck, Clownii Momo și Mumu, și nu în ultimul rând zânele magice care îți vor îndeplini orice dorință. Cu bagheta lor fermecată îți vor transforma petrecerea într-una de basm astfel încât să nu uiți niciodată această zi de sărbătoare.
Spiridușul Puck are tolba plină cu povești, gata pregătit să ți le prezinte. Tu alegi povestea, iar Puck se spiridușește și cu ajutorul zânelor te va introduce în lumea păpușilor, le va da viață pentru ca tu să te bucuri de ele și să-ți coloreze frumoasa copilărie.
Clownii Momo și Mumu îți vor anima petrecerea și sunt nerăbdători să-ți facă prietenii să râdă, astfel încat petrecerea ta va fi una unică. Albă ca zăpada o să-ți raspundă la telefon și o să-ți pregătească cel mai tare tort din lume, așa cum știe că ție îți place. Și pentru că e ziua ta, prințesa Arabela o să învârtă inelul magic și o să-ți ofere un cadou surpriză, doar pentru tine.

Tel: 021/210.05.97/ 0723.599.574 sau 0757.766.820 – Ciprian V. Nechita

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU