Harta Muzeelor din București. Lista Completă de Muzee și Case Memoriale

București

Harta muzeelor și caselor memoriale ce pot fi vizitate în București. Recomandări de muzee la care mici și mari sunt așteptați cu expoziții permanente și temporare, ateliere și evenimente speciale, în unele cazuri chiar cu spațiu de joacă indoor sau outdoor!

Dacă îți dorești să mergi într-un loc deosebit pentru a explora o parte din istoria României sau a Bucureștiului o soluție este să alegeți unul dintre numeroasele muzee deschise in București. Cateva dintre acestea sunt de asemenea muzee kid-friendly și îți oferă posibilitatea de a petrece împreună cu copilul o zi în care acesta va învăța ceva nou sau se va bucura de exponate ieșite din comun. Vezi mai jos harta muzeelor din București și lista completă.

10 Escape Rooms în București pentru Copii Aventuroși

Lista completă de muzee și case memoriale de vizitat în București

Vezi și: Traseul Cultural al Muzeelor din București. Linia Specială RATB Nr. 362

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU