Pe covorul fermecat al povestilor muzicale

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 03 Martie 2013

Spectacol de poveste muzicala si atelier de colorat pe covorul fermecat

Lumea lui MOMO ne asteapta Duminica 3 Martie la un eveniment muzical pentru copiii peste 3 ani, la care sunt invitati si parinti & bunici, frati, surori si matusici pe covorul fermecat,  sa porneasca intr-o calatorie imaginara in care vom trai tot felul de intamplari si emotii. Asezati pe cele mai colorate pernute din sufragerie, vom asculta, vom privi si ne vom bucura impreuna de o frumoasa poveste japoneza – Povestea Castanului, interpretata de Loredana Mitrut, Selma Dragos si Razvan Ropotan.

Dupa povestea muzicala, copiii se vor aduna in atelierul de creatie, unde vom desena intamplarile, personajele sau ceea ce le-a placut cel mai mult din poveste.
Aiko, o fata saraca se imprieteneste cu un castan care ii asculta intamplarile din viata ei. Curand copacul urmeaza a fi taiat, iar inainte ii sopteste lui Aiko, ca va fi transformat intr-o corabie..curand ea cunoaste pe printul cel frumos..eee si de aici povestea ia o alta intorsatura. Povestea la Lumea lui Momo este una speciala : copiii aud si vad cum apare povestea. Pe de o parte vocea povestitorului care citeste nuantat, pe de alta sunetele instrumentelor sau vocii pe care improvizatorul le animă pentru a face povestea vie, sau animatorului care creeaza senzatiile vizuale. Este un act de creatie in direct. Se improvizeaza mult, iar copiii sunt participanti directi. Ei experimenteaza sunetul atat sub forma cuvantului rostit de povestitor, cat si a onomatopeelor sau efectelor instrumentale pe care improvizatorul le foloseste pentru a anticipa sau intari intelesul cuvantului rostit.

Povestea muzicala este gandita pentru copii 3 ani + durata fiind de aproximativ 30 minute. In asteptarea voastra ne pregatim cu un ceai cald aromat si fructe, dar si cu multa veselie si culori.

Intrare 20 lei/persoana.

Detalii la [email protected], tel 0734.397.375.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 03 Martie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL