Peripețiile lui Cristofor spre Polul Sud, Spectacol educativ pentru copii

11:30 - 12:30
Sunday 29 January 2017
București

Peripețiile lui Cristofor spre Polul Sud, Spectacol educativ pentru copii 3 ani - 8 ani la Lente

Ii invităm pe cei mici să ia parte alături de pinguinul Christofor la peripețiile acestuia în drumul lui spre Polul Sud, nu înainte de a se distra alături de el la circ, unde le vor fi prezentate câteva acrobații amuzante și jonglerii cu eșarfe.

In această călătorie imaginară ei vor traversa mări și oceane, vor străbate continente și vor face cunoștință cu diferite animăluțe simpatice, specifice acelor locuri.

Este un spectacol educativ și amuzant care îi va face pe copii să participe activ la fiecare moment și care cu siguranță îi va determina să-și dorească să afle și să învețe cât mai multe lucruri noi.

 

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu  nr.78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se relaxează cu o limonadă și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie sa insemne neaparat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.

Recreația e joacă și veselie, ceva bun de mâncare și o poveste.

Programul fiecărei duminici va fi anunțat la începutul săptămânii.
Nu este nevoie de rezervare.

Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected] sau 031 410 75 85.

Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.
Spectacolele sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.
Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

Vă așteptăm cu drag!

*  *  *

Lente nu e un bistro obișnuit. 

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. 

Vizitează Lente  pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă. 

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 29 January 2017

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL