Petrece Vacanța de Vară cu Noi, la Smart Education!

La fel ca tine, dorim să le creăm copiilor o vacanță memorabilă. De aceea, îți propunem un program variat, relaxant, care contribuie atât la dezvoltarea cunoștințelor copiilor, îmbunătățirea abilităților, socializarea într-un grup cât și, desigur, la distracție pentru o vacanță de neuitat.

Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități recreative în aer liber, ateliere de știință, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arhitectură, club de șah, club de robotică și multă distracție.

Imaginează-ți cum va arăta o zi din vacanța copilului tău!

Diminețile le vom petrece în aer liber, cu jocuri de echipă și activități coordonate de trainerii noștri – ateliere Team Fun, dar și cu activități libere – bedminton, volei și joacă în parc.

După-amiaza vom lăsa soarele torid și ne vom bucura de cele mai frumoase ateliere.

În fiecare săptămână din vacanță îți propunem o activitate tematică diferită.

De asemenea, fie vom vizita muzee în legătură cu tematica săptămânii, fie vom merge la Grădina Zoologică, Grădina Botanică, parcul Aventura.

În plus față de atelierele tematice incluse în pachetele de vacanță, poți alege:

  • clubul de șah coordonat de instructorul nostru specializat, care se desfășoară în module săptămânale de câte 5 ședințe, zilnic, de la ora 15.00.
  • clubul de robotică LEGO WeDo sau Mindstorms EV3, coordonat de partenerii noștri, care se desfășoară în module săptămânale de câte 5 ședințe, zilnic, de la ora 15.30.

Iată ce variante îți oferim, astfel încât să alegi potrivit nevoilor tale:

-> Pachetul Vacanța plus: luni – vineri, între orele 8.30 – 18.00, include atelierele Team Fun și atelierele tematice de știință / arhitectură / fotografie etc. (tematică săptămânală), gustare de dimineață, masă de prânz, gustare de fructe, activități în aer liber, program prelungit.

-> Pachetul Vacanța: luni – vineri, între orele 8.30 – 16.30, include atelierele Team Fun și atelierele tematice de știință / arhitectură / fotografie etc. (tematică săptămânală), gustare de dimineață, masă de prânz, activități în aer liber.

-> Pachetul Dimineața în vacanță: luni – vineri, între orele 8.30 – 13.30, include atelierele Team Fun, gustare de dimineață, masă de prânz, activități în aer liber.

Investiția ta financiară pornește de la 210 lei pe săptămână și variază în funcție de pachetul ales și de numărul de săptămâni în care participă copilul.

Rezervă locul pentru copilul tău la 0730199129 sau la adresa de e-mail [email protected], precizând numărul tău de telefon pentru contact.

Contactează-ne! Am fi bucuroși să-ți răspundem la întrebări, să-ți povestim despre beneficiile pe care le ai și să-ți trimitem oferta pentru perioada care te interesează.

Oferă-i copilului tău o vacanță de neuitat!

Date de contact:

Smart Education
Adresa: Strada Caraiman nr. 90, sector 1, București
Tel. 0730 199 129
E-mail: [email protected]
Website: www.smart-education.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ContactSmartEducation

Detalii Eveniment

Perioada:
19 June - 23 August 2017

Orasul:
București

Detalii Locație

Smart Education

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Caraiman, 90

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL