Piața Altfel. Târg de produse alimentare raw, vegane, vegetariene, legume si fructe

Sâmbătă 14 Mai 2022
București

La fiecare două săptămâni, te invităm să pășești în curtea mică și prietenoasă de pe strada Liveni și să iei contact cu noi, producătorii dedicați nevoilor tale!

UNDE? Veganzza, Strada Liveni nr 15, Bucuresti

Poți pleca acasă cu merinde și produse artizanale faine, făcute cu mult drag pentru tine, omul care dorește să cumpere ALTFEL, mai sănătos, mai responsabil, mai … LOCAL!

Cunoaște OMUL din spatele produselor tale preferate, află-i povestea și hai să aducem cele două lumi, ale “producătorilor” și “consumatorilor” într-o celebrare a intereselor noastre comune pentru o viață mai naturală.

♥️ Pentru ca vrem sa consumam ALTFEL, mai sanatos, mai responsabil, mai… local! Daca ai intolerante sau alergii la gluten, lactate sau oua, daca esti sanatos si vrei sa iti imbogatesti stilul alimentar, gasesti aici gasesti o varietate de produse alimentare raw, vegane, vegetariene, legume si fructe crescute cum trebuie, unele certificate certificate ecologic, produse cosmetice si flori. Mai gasesti si mult suflet pus in fiecare produs!

Piata noastra este pentru tine, Om! Si ne-am intors la piata noastra cu parfum de zambete si flori, cu muzica in surdina si voie buna, dar pastram si partea de delivery. ♥️

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Mai 2022

Program:
10:45 - 13:45

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL