Pictam pe sticla in „Scoala Altfel” cu Leo, Chit si Maggie

Atelier de socializare fara limita de varsta, care ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

Cui se adreseaza atelierul:

Este un atelier de socializare fara limita de varsta.

Ce facem in cadrul atelierului:

Facem cunostinta cu Leo, Chit Maggie, ne imprietenim cu copiii.

Pictam pe sticla un tablou cu tema de Paste: copilul alege impreuna cu parintele un model cu Iepurasul de Paste sau un model cu tema religioasa – Iisus.

Ne jucam cele mai frumoase jocuri ale copilariei: „Am căzut într-o fântână”, „Ursul doarme”, „Podul de piatră”, „Alunelu”  si facem concurs de dans și cântece.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Beneficii pentru copii:

Atelierul ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

Ce afla parintii:

La finalul atelierului, parintii primesc prin email o fisa de feed back privitoare la modul in care s-a descurcat copilul si ce a invatat in cadrul atelierului.

Traineri si coordonator: Liliana Popovici – psiholog/psihoterapeut, voluntarii implicati si Diana Zanfir psiholog/psihoterapeut (coordonator program socializare )

Cine este Diana Zanfir?

Diana Zanfir – psiholog clinician si psihoterapeut in terapii cognitiv comportamentale, terapeut ABA, coordonator ABA, presedinte al asociatiei Evolution Center HSM, educator si director educativ cu experienta de 10 ani in invatamantul prescolar ce a lucrat si a integrat in invatamantul de masa copii cu TSA colaborand cu gradinite particulare recunoscute international si gradinita de stat acreditata european.
Fondator al programului de socializare pentru copii „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” – program ce imbina dezvoltarea abilitatilor de socializare cu dezvoltarea personala si emotionala a copilului mic punand premisele la o cat mai buna adaptare sociala si integrare adecvata ca viitor scolar/adult.
Autor de carte pentru copii „Spiridusul florilor” si de articole de specialitate referitoare la tulburarea opozitionista la copii si strategii de lucru la clasa si articol despre comportamentele violente la copiii – strategii de preventie si interventie.

Citeste mai mult aici: https://evolutionhsm.wordpress.com/2016/03/10/ateliere-copii/

Diferentiere pe piata fata de alte asociatii care organizeaza ateliere pentru copii:

  • Suntem singurii care completeaza fisa de monitorizare a copilului si ofera feedback prin email parintelui, acesta avand o parere clara despre cum s-a descurcat copilul sau.
  • Implicam traineri si voluntari in asa fel incat un adult sa lucreze cu 3-4 copii, chiar daca grupul are 10-12 participanti.
  • Imbinam elemente de arterapie si invatare experientiala cu cele de dezvoltare socio-emotionala.

Inca nu te-am convins?

Garantie 100% Daca nu ti-a placut atelierul, ai dreptul sa iei banii inapoi.

Detalii atelier pictura pe sticla

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 20 Aprilie 2016

Program:
17:00 - 18:15

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL