Pictura ud pe ud sau insira-te margarite pe lungi fire aurite

10:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 06 Aprilie 2013

Activitati copii mici 2-3 ani

Atelier de creativitate si joaca pentru cei mai mici, mamici si tatici

pictura copiiÎn Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare şi forma prinde viaţă. Materialele încep să vorbească, să se mişte. Astfel tot ce avem nevoie sunt nişte mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. Dar mai ales, de parinti dornici sa petreaca timp de calitate alaturi de copiii lor.

 

Vom incepe joaca de sambata cu pictura ud pe ud. Pentru ca este o experienţă artistică specială, în care nu căutam forma ci lăsăm copilul să descopere culoarea. Se folosesc acuarele speciale; culorile umede pe hârtie umedă se combina într-un mod neaşteptat şi frumos. E ca o magie! Hai să-i lăsăm pe copii să o descopere pentru ei înşişi, iar voi părinţi să vă alaturi de ei. (20 min) Apoi din paste colorate, punem una cât una pe fir înşirate.. ne facem un colier, o brăţară, un cordon sau cordeluţa.. sau chiar o coadă de pisicuţa??!! (25 min)

Participarea la acest atelier se face doar pe baza de rezervare prealabila la [email protected], in limita locurilor disponibile. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii.

Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Ceai cald si aromat din fructe oferit cu drag din partea casei.


 RECOMANDARE


Cost atelier : 50 de lei/copil (parintii nu platesc). Durata: 60 minutemargele din paste
Inscrierile au loc doar la [email protected], cu precizarea datelor de contact ale parintilor, nume si varsta copii, in limita locurilor disponibile. Renuntarea la locul rezervat, se poate face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe si sunt pe lista de asteptare.
Detalii la telefon: 0734.397.375

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Aprilie 2013

Program:
10:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL