Pinocchio. Spectacol la Centrul Cultural Reduta – Brașov

11:00 - 12:00
Duminică 19 Mai 2024
Brasov

Petreceți o duminică în familie la spectacolul de teatru Pinocchio!

Gepetto era un tamplar batran care trăia singur intr-un mic orășel italian. Meșter iscuisit, el hotaraște sa ciopleasca o papusa dintr-o buturuga ciudata, gandindu-se ce bine ar fi daca aceasta ar prinde viata si i-ar alina singuratatea.
Om muncitor din fire, Gepetto se pune pe treaba si ciopleste papusa mult visata fara a se gandi macar o clipa ca dorinta ca aceasta sa prinda viata i-ar putea fi indeplinita.
Cum a fost posibil acest lucru, ce se va intampla in continuare, ce nazdravanii va face Pinocchio si prin ce peripeții va trece, ramane de vazut. Un lucru este sigur: toate acestea sunt departe de a-i aduce o batranete linistita si de a-i alina singuratatea lui Gepetto.
Cum se va sfarsi povestea lor, pe cat de comica, pe atat de plina de plide … acesta este un mister pe care il veți desluși alături de personajele spectacolului.

Copiii peste 2 ani platesc bilet.
Din respect pentru actori și public avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea.

Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare: COMPANIA DE TEATRU SI EVENIMENTE YUPPIE ART.

📍Centrul Cultural Reduta Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/296252710149419//


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Mai 2024

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL