Planet City. Atelier 6-9 ani la OAR Bucuresti

14:00 - 17:00
Duminică 28 Ianuarie 2024
București

V-ați gândit cum ar fi să locuiți pe planeta voastră? Ați fi Micul Prinț al lumii fiecăruia unde ați păstra ce vă e mai drag și ați face ce vă place mai mult.

Și dacă am juca fiecare un rol și am primi o meserie, cum ați construi planeta voastră? Cum s-ar potrivi ea între cele ale prietenilor? Cum ați ajunge la ei dacă planeta lor ar fi departe?

De la lumea cea mică a fiecăruia la universul cel mare al copiilor, legăm sistemul și venim înapoi la lumea în care trăim cu toții, dezlegându-i regulile de organizare.

Cine?
Copii de 6-9 ani

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 28 ianuarie atelierul „Planet City” dedicat copiilor de 6-9 ani. Pornind de povestea Micului Prinț venit între oameni de pe planeta lui pe care își creștea cu atâta drag Floarea (și la care abia aștepta să se întoarcă), ne gândim că fiecare dintre noi ne simțim cel mai bine la noi acasă, între lucrurile la care ținem. Vom face și noi, fiecare, planeta noastră. Dar pentru că ne plac și jocurile de puzzle sau de rol, introducem o cerință suplimentară, anume de a ilustra pe planeta fiecăruia o meserie (primită prin tragere la sorți). La final realizăm o paralelă cu orașul – planetele sunt clădirile în care locuim/învățăm/lucrăm, soarele este centrul orașului, nodul central al circulațiilor. Anumite funcțiuni se găsesc în centrul orașului, altele spre marginea lui.

Atelierul este îndrumat de arh. Ioana Moraru (Aron). Atelierul a fost creat de arh. Cristina Dumitrescu. Grafica aparține: arh. Veronica Sava.

Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/1400/details, în limita celor 17 locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 50 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Vă rugăm verificaţi-vă email-ul pentru confirmarea înscrierii. Dacă nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected]

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?
Pe 28 ianuarie 2024, între orele 14:00-17:00.

Unde?
📍 Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România (OARB), str. Sf. Constantin, nr.32, sector 1, București – Vezi pe hartă/traseu

Vă aşteptăm alături de noi să construim un oraș inspirat din lumea Micului Prinț!

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/2925063910968895/

49652855_2013394922078706_1866233349618532352_o

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Ianuarie 2024

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL