Poveste muzicala cu umbre si atelier de teatru de umbre

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 24 Martie 2013

Povestea Castanului cu Loredana Mitrut, Răzvan Ropotan şi Selma Dragoş 

Copii, părinţi, bunici, fraţi, surori şi mătuşici vă invităm într-o călătorie imaginară în care vom trăi tot felul de întâmplări pe covorul fermecat din sufrageria noastră. Aşezaţi pe cele mai colorate si comode pernuţe vom asculta, vom privi şi ne vom bucura de frumoasă Aiko, de prietenul său castanul fermecat, de corabia misterioasă dar şi de prinţul cel frumos. După povestea muzicală, copiii alături de părinţi se vor aduna în atelierul de creaţie, unde alături de Selma Dragoş vor decupa siluetele personajelor din povestea castanului şi vor învăţa câteva dintre tehnicile de mânuire la panoul de umbre.

Povestea muzicala cu umbre la Lumea lui Momo este una specială : copiii aud şi văd cum apare povestea. Pe de o parte vocea povestitorului care narează şi interpretează personajele, pe de alta sunetele instrumentelor sau vocii pe care improvizatorul le animă pentru a face povestea vie, sau a animatorului care ajuta povestea prin umbre, devenind suportul imaginaţiei copiilor. Umbrele se mişca şi se transforma asemeni personajelor dintr-un desen animat, dar nu strivesc corola fanteziei copiilor pentru ca ei sunt cei care imaginea detaliile de expresie şi culoare. Umbrele nu striga, nu provoacă agitaţie astfel ajuta copiii să rămână concentraţi şi liniştiţi. Copiii sunt participanţi direcţi. Ei experimentează sunetul atât sub forma cuvântului rostit de povestitor, cât şi a onomatopeelor sau efectelor instrumentale pe care improvizatorul le foloseşte pentru a anticipa sau întări înţelesul cuvântului rostit.
Povestea muzicală şi atelierul de umbre sunt potrivite pentru copii de la 3 ani în sus, durata fiind de aproximativ 60 minute. În aşteptarea voastră ne pregătim cu un ceai cald aromat de fructe, dar şi cu multă veselie şi culoare.
Intrare 30 lei/copil, 15 lei adult.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 24 Martie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL