Povestea celor 3 muschetari si aventurile lor la curtea Regelui Soare

15:00:00 - 15:00:00
Sâmbătă 15 Februarie 2014

Vom încerca să descoperim cotidianul, arta și confruntările unei epocii, iar imaginația și spiritul ludic ne vor fi călăuze. Atelier pentru copii 7-12 ani

muschetariDragi copii, ați auzit de aventurile celor trei muschetari ? Cu o sută și ceva de ani în urmă, un scriitor genial (Alexandre Dumas-tatăl) a descoperit, printre niște scrieri uitate de lume și de timp, povestea cavalerului gascon d’Artagnan. Cavalerul nostru, alături de prietenii săi, Athos, Porthos și Aramis, înfruntând pericole de tot felul, în lupte de capă și spadă, dar și în lumea intrigilor de la curte, a cunoscut gloria și strălucirea. Muschetarii au devenit, sub pana lui Alexandre Dumas, imaginea cavalerilor neînfricați, dar și martorii unei istorii fascinante, plină de mistere.

Dacă vreți să aflați mai multe despre viața la curtea lui Ludovic al XIV-lea și să descoperiți care a fost povestea reală din spatele unor personaje mitice, precum d’ Artagnan, Milady sau cardinalii Richelieu și Mazarin, vă invit la un atelier dedicat  strălucitorului veac al Regelui Soare. Cu ajutorul imaginilor și a relatărilor de tot felul, vom încerca să decoperim viața și eticheta de la curte, vom pătrunde în camerele secrete ale palatelor pentru a surprinde evenimente nemaivăzute. Nu vom uita nici de constucția faimosului castel de la Versailles și de grădinile lui labirintice.

Scopul atelierului este să îi familiarizeze pe cei mici cu o epocă istorică, personajele lui Alexandre Dumas fiind călăuza lor în această perioadă. Prin intermediul muschetarilor vom încerca să descoperim cotidianul, arta și confruntările unei epocii, iar imaginația și spiritul ludic ne vor fi călăuze.

 Detalii atelier

Lector:  Monica Neațu

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Varsta Minima: 7

Varsta Maxima: 12

Cost:   30 ron

Cost redus (card fidelitate):             25 ron

Numar maxim persoane: 12

Va puteti inscrie la atelierele pentru copii prin email la [email protected]

Pentru informatii suplimentare sunati la 0723 167 892 sau 021-321.30.22

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Februarie 2014

Program:
15:00:00 - 15:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Scoala de Arte si Maniere

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Popa Soare, nr. 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL