Povestea lui Pinocchio cu Teatrul Zurli. Spectacol pentru copii

11:00:00 - 12:00:00
26-27 Aprilie 2014

Povestea lui Pinocchio. Spectacol de teatru pentru copii cu Gasca Zurli

PinocchioSâmbătă, 26 aprilie și duminică, 27 aprilie, ora 11.00 la PUZZLE CAFE

Povestea este plină de peripeţii şi ne ţine cu sufletul la gură de la început. Pinocchio, simpatica păpusă ce prinde viaţă sub bagheta Zânei Bune, îi va învăţa foarte multe lecţii pe cei mici, care se vor identifica cu ea în multe privinţe.

Fiecare personaj vine cu câte o povaţă pentru copii. Personajele negative sunt  ilustrate foarte bine de viclenii Vulpoi şi Motan, Gepeto este factorul moralizator, Zâna Bună este personajul pozitiv, iar Pinocchio  băieţelul năzdrăvan care intră în tot felul de buclucuri.

Ca în toate poveştile Zurli, suntem foarte atenţi la cuvinte şi nuanţe. Pinocchio nu este un mincinos, el doar ascunde adevarul şi este prea credul. Se lasă prea uşor păcălit de vorbele mieroase ale vulpoiului şi motanului. Copiii înţeleg să fie foarte atenţi la oamenii cu care intră în vorbă, pentru că uneori, chiar şi cei ce par bine intenţionaţi ne pot băga în bucluc.

Cei mici mai înţeleg  că trebuie să spunem adevarul, pentru că  minciuna mai rău  ne încurcă şi ne face să uităm de unde am pornit.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi! Detalii şi rezervări la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail [email protected].

Detalii Eveniment

Perioada:
26-27 Aprilie 2014

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Puzzle Cafe

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL