Povești cu sunete la atelierele muzicale părinte-copil MIMA: Iepurașul Țupa-Tup

11:00 - 12:00
Duminică 21 Aprilie 2024
București

La atelierele MIMA Muzica, sunetele vorbesc.
Sunetele spun poveşti.
Sunetele dau viaţă unor personaje odată cu care copiii descoperă lumea prin muzică şi mişcare.

𝗜𝗻 𝗮𝘀𝘁𝗲𝗽𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗦𝗮𝗿𝗯𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗲, 𝘃𝗮 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺 𝘀𝗮 𝗶𝗹 𝗰𝘂𝗻𝗼𝗮𝘀̧𝘁𝗲𝘁̧𝗶 𝗽𝗲 𝗜𝗲𝗽𝘂𝗿𝗮𝘀𝘂𝗹 𝗧𝘂𝗽𝗮-𝗧𝘂𝗽 𝘀𝗶 𝘀𝗮 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗼𝗽𝗲𝗿𝗶𝗺 𝗷𝘂𝗰𝗮𝘂𝘀𝗮 𝗹𝘂𝗶 𝗼𝗿𝗰𝗵𝗲𝘀𝘁𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗼𝘂𝗮 𝗰𝗼𝗹𝗼𝗿𝗮𝘁𝗲!

Atelierul muzical se desfăşoară în tandem părinte-copil.

Construit în jurul cărţii ilustrate „Iepuraşul” de Agnese Baruzzi (Editura ART), atelierul este coordonat de Ana Nedelcu, pedagog specializat în metoda Dalcroze – un concept educaţional în care copiii sunt familiarizaţi cu muzica clasică prin mişcare, fiind încurajaţi şi ghidaţi de pedagog în jocuri de ritm şi creativitate cu diverse materiale (mingi, cercuri, eşarfe ş.a.) şi mici instrumente muzicale (egg shakers, tobiţe, clave).

Vom ţopăi, vom cânta şi ne vom distra împreună cu iepuraşul de Paşte pe 𝐻𝑢𝑚𝑜𝑟𝑒𝑠𝑐𝑎 – muzica lui Antonin Dovrak şi 𝑆𝑢𝑛𝑡𝑒𝑚 𝑛𝑖𝑠̧𝑡𝑒 𝑖𝑒𝑝𝑢𝑟𝑎𝑠̧𝑖 – unul dintre cele mai sprinţare cântece pentru copii din colecţia Zelie Chansons compusă de Anne-Claire Rey-Bellet şi tradusă în limba română de echipa MIMA Muzica.

𝗔𝗻𝗮 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗹𝗰𝘂, este pianistă, a studiat la Guildhall School of Music and Drama în Londra (2012-2016), la Sam Houston State University (2016-2018), obţinând itlul de Doctor in Musical Arts la Cleveland Institute of Music (2018-2021). A revenit în România în 2021 şi s-a specializat în ritmica Dalcroze, descoperindu-și pasiunea pentru pedagogie. La MIMA, Ana este pedagog în atelierul de Muzică și teatru corporal pentru copiii cu vârste de la 6-10 ani, pe care îl susţine împreună cu Alexandru Pribeagu – actor de pantomimă.

𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐌𝐈𝐌𝐀 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚 oferă programe de educaţie timpurie prin muzică şi mişcare pentre părinţi şi copii. Conceptul MIMA Muzica este bazat pe pedagogiile active de tip Dalcroze, Orff şi Kodaly, atelierele fiind susţinute de o echipă de pedagogi-muzicieni specializaţi. MIMA crede că muzica este unul dintre instrumentele care stimulează cu adevărat capacitatea copiilor de a se forma, de a-şi folosi şi dezvolta toate facultăţile în mod armonios, la nivel holistic: fizic, cognitiv, socio-emoţional.

Detalii practice:

📅 Datele: Duminică, 21 aprilie ora 11:00
Luni 22 aprilie ora 17:30
Vineri, 26 aprilie ora 17:30
🚶‍♂ Vârsta: 1-6 ani
⏳ Durata: 45 min.
🎹 Număr de participanţi: minim 6, maxim 12 maxim.
💰 Preț – 100 lei Înscrierea se face accesând link-ul: https://shorturl.at/BGX06. Tarif cu reducere 20 % pentru participanţii actuali ai programelor MIMA Muzica, valabil prin introducerea cuponului MIMAiepuras80

Descoperă lumea prin muzică şi mişcare – la atelierele MIMA Muzica!

📍MIMA Muzica, Calea Griviței 6 – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/379997125025258/380092108349093/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 21 Aprilie 2024

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL