Povesti cusute – Atelier de bijuterii de primavara

00:00:00 - 00:00:00
Sâmbătă 09 Martie 2013

Activitati creative pentru fetite peste 6 ani – Atelier de creatie si re-creatie de haine si accesorii 

Atelier de bijuterii de primavara pentru fete mici, mari si mamici (6 ani +), cu Doina Pop, mester artizan

„Povesti cusute..cu atat alba sau colorata” este un nou atelier marca Lumea lui MOMO,  un atelier de creatie si re-creatie de haine si accesorii pe care il propunem fetelor de la 6 ani la 99 de ani si unde vom explora impreuna lumea fascinanta a creatiilor vestimentare, a accesoriilor sau decoratiunilor pentru casa. De ce Povesti Cusute? Pentru ca in jurul fiecarui obiect pe care il imaginam si il cream, se naste si o poveste. Si de cele mai multe ori, povestile sunt cele pe care le pastram cel mai bine in sufletul nostru , iar acum le vom purta pana in dulapul nostru cu haine sau cufarul cu accesorii. In plus, atunci cand ne strangem mai multe fete intr-o atmosfera placuta se nasc multe multe povesti frumoase!

Multe femei si-au descoperit la atelierele noastre talente nestiute pentru coasere, o activitate relaxanta si folositoare. Daca a trecut ceva timp de la ultima lectie de lucru manual de la scoala , daca va mai amintiti ce faceau mamele si bunicile noastre pe vremea cand cariera si televizorul nu le dominau caminul sau daca pentru cele/cei mici folosirea acului si atei este o noutate, aveti ocazia sa redescoperiti cu noi mestesugul coaserii. Unele dintre lucrusoarele dragute hand-made pe care le admirati la targurile cu specific sunt usor de confectionat dupa ce invatati cateva tehnici simple si accesibile. 

Veti putea sa va lucrati singure sau alaturi de fetitele voastre accesorii, decoratiuni interioare textile, sa va reparati sau reimprospatati garderoba, sa „produceti ” mici cadouri confectionate cu dragoste, cu siguranta vor fi cele mai apreciate purtand in ele energia voastra creatoare. Aplicam margele si paiete, bucati vechi de dantela si nasturi desperecheati, decupam resturi de materiale colorate si le coasem pe blugii evazati, ne crosetam flori pe palarii sau ni le atarnam in plete.

In fiecare saptamana vom propune o tema , obiecte care se pot finaliza intr-o ora si jumatate, astfel incat sa plecati cu produsul gata de purtat sau de daruit.

Propunerile noi sunt bine venite, impreuna deslusim felul in care sunt realizate si adaptam materialele pe care le avem la dispozitie.

Va asteptam sambata aceasta de la ora 11.30 intr-o atmosfera de calda si colorata,  sa realizam pandative (medalioane) cu motive florale pe snururi de organza. Puteti sa va ganditi din timp la rochia pe care vreti sa o asortati si astfel va fi mai usor sa alegeti culorile. Sunati-ne si potriviti o rezervare. Locuri limitate! 

 

Cost Promotional!! 50 de lei/persoana (gratuit pentru copil). Partea de consumabile si furnituri (ate, ace, materiale, pasmanterie, accesorii si diferite alte unelte) este inclusa in pretul atelierului.

Detalii si rezervari la [email protected], tel 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Martie 2013

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL