Povești din lumea gâzelor. Spectacole Lente

11:30 - 13:30
Sunday 19 March 2017
București

Duminică 19 martie îi invităm pe cei mici în lumea gâzelor, o lume interesantă și misterioasă, în care ele trăiesc, muncesc, produc, creează. Spectacole Lente.

 

Cu toate că sunt atât de mici și gingașe, micile necuvântătoare au foarte multe abilități: furnicuțele sunt harnice, albinuțele construiesc adevărate citadele, greierașii cântă atât de frumos, este o lume cu adevărat minunată. Actorii noștri le vor da viață și, alături de ei, copiii își vor putea imagina cât de grozav ar fi să fie un fluturaș simpatic, o furnicuță harnică sau un greieraș talentat. Este un spectacol interactiv și educativ prin care ne dorim ca toți copiii să învețe să le iubească și să le prețuiască pe drăgălașele ființe.

Rezervari spectacole Lente 

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/139067333278756/

Programul fiecărei duminici va fi anunțat la începutul săptămânii.

Nu este nevoie de rezervare. Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected]ente.ro sau 031 410 75 85.

Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.

În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.

Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.

Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!

* * * * * * * * *

Lente nu e un bistro obișnuit. 

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. 

Vizitează Lente  pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă. 

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.


Vezi si:

Cursuri de IT pentru copii

Evenimente pentru copii in acest weekend in Bucuresti

Recomandari de desene animate pentru copii

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 19 March 2017

Program:
11:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL