Povestile lui Galileo – Spectacol interactiv

18:00:00 - 18:00:00
18-19 January 2014

Eveniment gratuit. Spectacol interactiv în versuri urmat de un atelier creativ pentru copii 5-12 ani

Eveniment_Povestile lui GalileoPromenada și Teatrul din Podu` meu va invita la Povestile lui Galileo – Spectacol interactiv. Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentului Poveștile lui Galileo este liber.

Alături de Galileo, astrologul cel vestit, interpretat de actorul Teatrului Ion Creangă Voicu Hetel, descoperim, distrându-ne vreme de o oră, lucruri noi surprinzătoare despre planete, vulcani şi sateliţi.

La mall Promenada vom învăța de la Galileo planetele, vom ști că se rotesc în jurul soarelui care este o stea, că luna nu este o planetă ci un satelit, că există 4 planete telurice și 4 gazoase în sistemul nostru solar, că Pluto este o planetă micuță și multe altele.

Aflăm împreună cât de fierbinţi sunt unele corpuri cereşti şi cât de îngheţate sunt altele, iar la sfârşit vom putea să ne imaginăm şi să construim împreună o mică planetă.

POVEȘTILE LUI GALILEO este un spectacol interactiv în versuri, scris special pentru copii și este menit să îi familiarizeze cu primele noțiuni despre sistemul solar, despre stele, comete și sateliți.

Voicu Hetel este actor la Teatrul Ion Creangă, regizor, coordonator de workshopuri și ateliere de educație prin teatru pentru copii și managerul proiectului Teatrul din Podu` meu. A fost premiat în anul 2012 cu Premiul “Cornel Todea” pentru cea mai bună producţie teatrală în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru „100, 1000, 1000000 de poveşti”, pentru spectacolul “Povestea spicului de grâu”, scenariul şi regia Voicu Hetel.

*** Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. 

Locatie: Mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)

www.promenada.ro

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
18-19 January 2014

Ora incepere:
18:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Promenada Mall

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Floreasca Nr. 246B

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL