Prieteni pentru Totdeauna. Animaţie Dublată în Română

VIDEO. Vezi filmul de lungmetraj dublat în română Prieteni pentru totdeauna (Mullewapp), o animaţie din 2009. Producţia germană a câştigat în acelaşi an premiul cel mare la Festivalul Expotoons Argentina.

<♦>

O poveste simplă şi frumoasă pentru întreaga familie. Copiii de peste 4 ani se vor bucura cu siguranţă de dialoguri şi de mesajul pozitiv. Valorile pe care le transmite acţiunea filmului sunt prietenia, munca în echipă şi sinceritatea. 

Dacă video-ul nu se încarcă, poți vedea filmul aici.

Filmul nu recurge la efecte speciale şi este o gură de aer proaspăt (european) într-o mare de producţii americane comerciale.

Vezi şi:

Activităţi şi Evenimente pentru Copii Săptămâna Asta

9 Nevoi Esenţiale ale Copilului de 7 Ani. Cum E Copilul şi Ce Trebuie Să Îi Spunem

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU