Pombo Te Iubeşte. Scurtmetraj Premiat de Animaţie +10 Ani

În Pombo Te Iubeşte (Pombo Loves You) realizatorul Steve Warne spune povestea lui Grif, un tată care în tinereţe juca rolul lui Pombo, un personaj costumat mascotă a unui show de televiziune din anii ’80.

Bântuit de un accident tragic petrecut pe scenă, el încearcă să lase în urmă amintirea lui Pombo ascunzând costumul.

Acum el încearcă să devină un tată mai bun pentru fiul lui Bronwyn şi îşi trăieşte pasiunea pentru jazz. Atunci când băiatul găseşte masca lui Pombo, valurile de amintiri îl copleşesc pe Grif şi în mintea lui începe o luptă între trecut şi prezent.

Animaţia dinamică a lui Steve Warne este de excepţie şi va putea fi revăzută în curând în lungmetrajul lui Wes Anderson Isle of Dogs.

Vezi şi: 10 Scurtmetraje de Animaţie Emoţionante despre Conexiunea dintre Tată şi Copil

Pombo Loves You from Steve Warne on Vimeo.

Filmul a câştigat premiul juriului pentru animaţie de scurtmetraj la SXSW Film Festival şi a primit o nimalizare la Sundance Film Festival.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU