Scurtmetrajul „Accidente, Gafe și Calamități”. O Poveste de (Ne)Adormit Copiii

VIDEO. Vezi scurtmetrajul „Accidente, Gafe și Calamități”, o poveste amuzantă dar cu care nu poţi spera să îţi adomi copilul. Îţi recomand să îl vedeţi împreună doar dacă copilul tău este deja măricel şi cât de cât familiarizat cu ideea de moarte, şi nu uita să îi spui că animalele din film sunt doar imagini generate pe computer (CGI).

Un tată oposum le citeşte puilor lui o poveste despre soarta prietenelor animale care din întâmplare au intrat în contact cu cea mai de temut creatură de pe pământ: OMUL!

Inspirat de Edward Gorey, comedia neagră pentru copii și părinți „Accidente, Gafe și Calamități” este un alfabet amuzant şi brutal despre moarte şi hazard, despre insecte sau animale mai mari sau mai mici care trăiesc printre oameni şi cad pradă accidentelor de tot felul.

30 de insecte şi animale CGI sunt meticulos realizate, mişcate şi în final sacrificate de o echipă de 44 de studenți la Media Design School.

Accidents, Blunders and Calamities from Media Design School on Vimeo.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU