Primavara creativa la Fundatia Calea Victoriei

In luna martie, copiii sunt asteptati la Fundatia Calea Victoriei cu o multime de cursuri si evenimente pline de culoare si veselie


La atelierele noastre de primavara,
micutii cursanti isi pot dezvolta imaginatia, vor invata lucruri interesante si isi vor face noi prieteni.

Din 21 martie, la Cursul de pictura pentru copii – Intalniri cu mari pictori (8-13 ani) facem cunostinta cu mari pictori din istoria artei: Van Gogh, Picasso si Kandinsky. Alaturi de artistul plastic Maria Petreanu, cei mici vor avea ocazia sa isi exerseze creativitatea si sa-si dezvolte cultura generala, experimentand ei insisi cum este sa pictezi ca unul dintre acesti artisti celebri.

Sambata 22 martie, pornim alaturi de istoricul Monica Neatu intr-o calatorie fantastica, pentru a descoperi universul imaginat de indragitul scriitor Jules Verne si inventiile extraordinare din epoca 1900 (8-13 ani). Veti fi uimiti sa aflati ca Insula misterioasa, 20.000 de leghe sub mari sau Ocolul pamantului in 80 de zile au fost inspirate de modul in care oamenii de atunci vedeau viitorul si, mai ales, noile descoperiri tehnice de la sfarsitul secolului XIX (fotografia, automobilul, cinematograful, telefonul).

Tot in 22 martie, adolescentii sunt invitati sa ia parte la atelierul de Stil vestimentar pentru adolescenti (10-13 ani), sustinut de Valentina Balasa Ario, fost model si actual creator de imagine. Vom discuta, la cele doua intalniri ale atelierului nostru, despre schimbarile care apar in viata unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinta de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentatie si accesorizare.

Prin oricare dintre aceste ateliere creative ne dorim sa incurajam fiecare copil sa participe in mod activ la activitati, sa ridice intrebari si sa isi dezvolte imaginatia. Spre diferenta de invatamantul formal, programele noastre constituie un spatiu al interactiunii, in care copiii se pot relaxa si pot invata lucruri noi intr-o forma neconventionala.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Mai multe detalii despre cursuri si evenimente puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii: http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

sau ne puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

Pentru inscrieri si informatii ne puteti scrie la [email protected].

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU